Άναμμα δέντρου στην Τρίπολη και συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Άναμμα δέντρου στην Τρίπολη και συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Δεκέμβριος 04, 2019 - 15:19
0 σχόλια

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00 Πλατεία Πετρινού

Άναμμα Δέντρου

Συναυλία Πάνου Μουζουράκη

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στην πλατεία Πετρινού ο Δήμαρχος Τρίπολης, μαζί με όλους τους δημότες θα ανάψει τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η Mary Poppins με το εντυπωσιακό της φόρεμα σκορπίζει μαγεία και χαμόγελα, όντας η οικοδέσποινα και η κεντρική παρουσιάστρια της γιορτής!

Επιβλητικός και χαρούμενος, ο ξυλοπόδαρος φορώντας ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη στολή, θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους θα τους διασκεδάζει με τα αστεία πειράγματά του και δημιουργεί μικρές εστίες παιχνιδιού. Παράλληλα θεατρική παράσταση δρόμου και performing act με ζογκλέρ θα εντυπωσιάζουν με τα κόλπα του για μικρούς και μεγάλους. Παραστάσεις παντομίμας του πνεύματος των Χριστουγέννων, Face Painting από ξωτικά και ο Άι Βασίλης με το ξωτικό του, θα διηγούνται χριστουγεννιάτικες ιστορίες, ενώ το συντριβάνι σοκολάτας στην Πλ. Πετρινού θα ξετρελά- νει τους μικρούς μας φίλους.

Ωρα: 20:00

Συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη και το μουσικό του σχήμα θα ολοκληρώσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.