Αναμένονται νέες προκηρύξεις θέσεων για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vid)

Αναμένονται νέες προκηρύξεις θέσεων για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vid)

Ιούλιος 21, 2017 - 10:45
0 σχόλια

Για τα τρέχοντα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης μίλησε ο διοικητής του κ. Πέτρος Τομάρας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Θέματα τα οποία ανέπτυξε ο διοικητής είχαν να κάνουν με τις προσλήψεις στο Νοσοκομείο, αλλά και για άλλα θέματα όπως το σύστημα Υγείας και τα εγκαίνια του  βρογχοσκοπικού εργαστηρίου.

Όπως ανέφερε, το Παναρκαδικό εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ασθενών, από ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το 20% των ασθενών που νοσηλεύονται ή ζητούν ιατρικές εξετάσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προέρχεται από όμορους νομούς της Αρκαδίας.

Το 2016 έκαναν εισαγωγή 6.155 περιστατικά, εκ των οποίων τα 2.558 από αυτά τα περιστατικά ήταν σοβαρά. Περισσότερα από αυτά είναι από τη Μεσσηνία, ενώ τα λιγότερα από την Αχαΐα.

Ο κ. Τομάρας απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τις κακοτεχνίες στο κτίριο και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.