Ανακρίσεις και απολογίες για έργα του παρελθόντος στην Κυνουρία

Ανακρίσεις και απολογίες για έργα του παρελθόντος στην Κυνουρία

Μάρτιος 17, 2014 - 19:39

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ ΕΔΩ του Arcadia Portal ύστερα από ανώνυμη καταγγελία είχε ξεκινήσει έρευνα για δημόσια έργα που αφορούσαν στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Η υπόθεση σήμερα έχει προχωρήσει αρκετά και έχουν εξεταστεί πάνω από 40 μάρτυρες, ενώ κλήθηκε σε απολογία και ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Στρατής Δαλιάνης.
Το Arcadia Portal επικοινώνησε με τον κ. Δαλιάνη για να ακουστεί και η δική του θέση πάνω σε αυτό το θέμα. Ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας μας ανέφερε ότι όλοι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα θα βοηθήσουν για να λάμψει η αλήθεια, ενώ αναμένονται κι άλλες καταθέσεις που θ’ αποδείξουν ότι όλα αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια.

Αναφέρθηκε σε πολιτικά παιχνίδια διότι έρχονται εκλογές και πολλοί είναι εκείνοι που δεν τον θέλουν υποψήφιο ξανά. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει ότι δε θα ασχοληθεί με τα πολιτικά και δε θα είναι πάλι υποψήφιος στις εκλογές.
Το λόγο πλέον τον έχει η δικαιοσύνη και όταν σε 2-3 μήνες περίπου ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες θα μιλήσει και θα ξεσκεπαστούν πολλοί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Arcadia Portal υπάρχουν ήδη εξελίξεις όπου και θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες