Ανακοινώθηκε από την Πογκόν Σέτσιν ο Τριανταφυλλόπουλος

Ανακοινώθηκε από την Πογκόν Σέτσιν ο Τριανταφυλλόπουλος

Ιούνιος 13, 2019 - 15:06
3 σχόλια

Έπειτα από τρία χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θα δοκιμάσει την τύχη του για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα ο 26χρονός Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου από την Πολωνική Πογκόν Σέτσιν υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην Πογκόν Σέτσιν ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα σμίξει ξανά και θα είναι συμπαίχτης με τον Μιχάλη Μανιά που πριν από λίγες ημέρες έγινε και αυτός ποδοσφαιριστής της Πολωνικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αφήνουν πάλι να φύγουν οι καλοί παίχτες και ακόμα να δούμε με ποιους θα τους αντικαταστήσουν ! Εκτός αν περιμένουν ως συνήθως το τέλος του Α γύρου για να αποφασίσουν και για προπονητή και για παίχτες ! Πάλι βλέπω με το γάιδαρο καβάλα την ομάδα .....

Μεγάλε ο γάιδαρος Καβάλα είναι τα δεκα τρία χρόνια στην super league για σένα ή μήπως πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα Ευρώπης να το φέρουν στη Τρίπολη για να ικανοποιηθείς Γιατί δεν θυμάμαι όταν πήραν τους καλούς παικτες που τώρα φεύγουν κανένα θετικό σχόλιο ή μήπως αυτοί ήλθαν ουρανοκατέβατοι και προσγειώθηκαν στη Τρίπολη!

Παιχτες σαν αυτον δεν βρισκεις ευκολα, επρεπε να του δωσουν κατι παραπανω και να μινει στην ομαδα μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.