Ανακοινώθηκαν οι Τέσσερις Όμιλοι για το Φωτοβολταϊκό της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Ανακοινώθηκαν οι Τέσσερις Όμιλοι για το Φωτοβολταϊκό της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Δεκέμβριος 09, 2010 - 10:35
5 σχόλια

 Τέσσερις κατασκευαστικές εταιρείες υπέβαλαν προσφορές για το φωτοβολταϊκό πάρκο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στη Μεγαλόπολη. Πρόκειται για τις Άκτωρ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Ιντρακάτ και JP Άβαξ. Το εν λόγω πάρκο θα έχει ισχύ 50 μεγαβάτ, κόστος 130 εκατ. ευρώ και η υλοποίησή του αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2011 και να ολοκληρωθεί το 2012.

Οι όμιλοι αυτοί καλούνται να παραδώσουν το έργο «με το κλειδί στο χέρι» στη ΔΕΗ και για τον σκοπό αυτό έχουν προχωρήσει σε διεθνείς συνεργασίες με ξένους παραγωγούς φωτοβολταϊκών πανέλων και εξοπλισμού.
Επίσης, την Παρασκευή η ΔΕΗ Ανανεώσιμες πρόκειται, εκτός απροόπτου, να καταθέσει αίτηση στη ΡΑΕ για το τεράστιο φωτοβολταϊκό πάρκο των 200 μεγαβάτ στην Πτολεμαΐδα. Ο διαγωνισμός αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του Δεκεμβρίου, ενώ το κόστος του έργου εκτιμάται κοντά στο ένα δις ευρώ.
 
Πηγή: ecofinder.gr


5 Σχόλια

Πάλι Μπόμπολας (Ακτωρ) και Κόκαλης (Ιντρακατ) το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου συνεχίζει την "αναδιανομή πλούτου" που υποσχέθηκε!!! Όμως για όλα φταίει το έλλειμα του 2009!!

ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;; ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ111

den ntrepeste ligo.apo tin heliospera pou douleuoun paidia apo tin perioxi gt den pernete?aisxos

Και μετά μας λένε γιατί δεν έρχονται οι ξένοι να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, αφού βασιλεύουν κάτι λαμόγια σαν τον Μπομπολά και τον Κοκκαλή, μαλ.. είναι οι ξένοι να έρθουν στο μπουρδ..