Ανακοίνωση των Tigers εναντίον της απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων

Ανακοίνωση των Tigers εναντίον της απαγόρευσης της μετακίνησης των φιλάθλων

Οκτώβριος 01, 2017 - 13:55
28 σχόλια

Ανακοίνωση του μεγαλύτερου club του Αστέρα Τρίπολης εναντίον του υπουργού αθλητισμού για τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά υπάρχει το "δημοκρατικό"(!) φαινόμενο της απαγόρευσης οποιασδήποτε μετακίνησης σε πόλη της Ελλάδας! Γιατί; Επειδή είσαι οπαδός ή φίλαθλος κάποιας ομάδας! Και αν έχεις σχεδιάσει να πάρεις την οικογένειά σου και τους πιτσιρικάδες που περιμένουν πώς και πώς να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά, να επισκεφθείτε την Τρίπολη και μετά να δείτε το ματς; ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ. Ο υφυπουργός είπε και λάλησε. Τελεία και παύλα! Ε, λοιπόν μιας και στην πόλη μας δεν κάνει κουμάντο ούτε αυτός με τη γραβάτα ούτε αυτοί με τις στολές,

αλλά ΕΜΕΙΣ, αποφασίσαμε και προσκαλούμε κάθε αντίπαλο οπαδό ή φίλαθλο της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο μας και ο καθένας από το πέταλό του να φωνάξουμε για την καψούρα μας και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο τέλος εμείς οι "εγκληματίες" ποδοσφαιρόφιλοι!

ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

TIGERS CLUB

Ειδήσεις: 

28 Σχόλια

Καλή η πρόθεση αλλά μέχρι εκεί. Να ρωτήσω, θα αναλάβουν οι tigers την ευθύνη για τυχόν επεισόδεια;; ή μήπως θα κάνουν face control στην είσοδο για να απομονώσουν τα ταραχοποιά στοιχεία των φιλοξενουμένων;; αν πέσουν καπνογόνα ή γίνουν ζημιές στο γήπεδο, θα αναλάβουν οι tigers με δικά τους έξοδα να τις αποκαταστήσουν;; και αν ομάδα "φιλοξενούμενων" βγει στην Τρίπολη και σπάει πεειουσίες, θα αποζημιωθεί ο κοσμος απο τους tigers;; Αδικος ο νόμος αλλά πρεπει να τηρηθει. Αν καθαρίσουν οι σύνδεσμοι, οι θύρες και οι επαγγελματιες μπαχαλακηδες απο το ποδοσφαιρο τότε το συζητάμε...

@Anonymous Κυρ, 01/10/2017 - 14:48 Μα τί αρλούμπες τσαμπουνάς άνθρωπέ μου; Προφανώς και δεν θα αναλάβουν οι Tigers (και οι κάθε Tigers) την ευθύνη των όποιων επεισοδίων ή τον έλεγχο αυτών που εισέρχονται στο γήπεδο...Δεν είναι αυτή η δουλειά τους, αλλά της αστυνομίας...Οι Tigers απλά κάνουν ένα κάλεσμα, αντιδρώντας στο νόμο περί απαγόρευσης της μετακίνησης φιλάθλων...

Δεν ήξερα ότι "κουμάντο" στην πόλη μου κάνουν οι Tigers... Mπρούκλιν την κάνατε την Τρίπολη. Σκληροπυρηνικό γκέτο... Νωρίς όμως απόψε για ύπνο γιατί αύριο έχει σχολείο παιδάκια, έτσι;;

Πείτε μου αγαπητέ φίλε πότε έγιναν στην πόλη μας επεισόδια με φιλάθλους των αντιπάλων ομάδων; Όταν δεν προκαλεί κανείς με τη συμπεριφορά του δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Άλλωστε είμαστε όλοι Έλληνες αν δεν κάνω λάθος. Το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχραιμία. Να πω επίσης ότι η πόλη σήμερα ήταν γεμάτη επισκέπτες φίλους της ΑΕΚ και δεν συνέβη το παραμικρό.

@Κυρ, 01/10/2017 - 16:48 Σε ποιον απευθύνεσαι ρε στόκε όταν λες στα παιδάκια να πάνε για ύπνο, σε μένα; Από το σχόλιό μου κατάλαβες ότι υποννοώ πως κάνουν «κουμάντο» οι Tigers ή ότι είμαι κάποιος από τους Tigers; Μα καλά, πόσο όρνιο μπορεί νά'σαι; Το ότι κάνουν πρόσκληση οι φίλαθλοι μιας ομάδας σε αντίπαλους φιλάθλους να έρθουν στην πόλη τους, γιατί αντιδρούν σε μια απόφαση, σημαίνει ότι θα τους φέρουν κιόλας; Μια απλή πρόσκληση είναι, ρε τούβλο! Ηλίθιο τροκάνι...

χαχαχαχαχα ωραια ανακοινωση,εμ βεβαια αφου στελεχη των tigers ειναι αεκτζηδες πως να μην βγαλουν ανακοινωση,εδω τη κοπανανε απο την κεκριδα τους και πανε στο πεταλο οταν ερχεται η αεκ,ας βγαλουν αντιστοιχη ανακοινωση οταν ερθει η θρυλαρα τριπολη,αλλα εκει τσουζει !!!!!!!!!!!!!!!!!!

@18:33 πόσο τραχανοπλαγιάς και τυρόβλαχος παίζει να είσαι; ρε ταγάρι, για τους Tigers πάει το σχόλιο. Αλλά εσύ κακώς εξάπτεσαι γιατί εξ ομολογίας δεν είσαι τίγρης. Και πως θα μπορούσες να είσαι άλλωστε;; το γίδι, τίγρης δεν γίνεται!

Κυρ, 01/10/2017 - 18:33. αν το στομα σου το ανοιγεις και μιλας ετσι μαζι με την τοση μαγκια που βγαζεις και στο τετατετ θα ηθελα πολυ να μου τα πεις μπροστα μου εκτος και εισαι αντρας του υπολογιστη

Στην τριπολη ο Αστερας δεν κανει επεισοδια γιατι δεν εχει φιλαθλους.απλα τα πραγματα.

Για άλλη μια φορά μπήκαν εδω οι γραφικοί γαύροι για να γράψουν το παραμύθι τους !!Δεν μπορούν να το χωνέψουν οτι τα πέτρινα χρονια ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ μετα απο 20 χρονια με βρώμιες και αδικίες !Οσο για την απαγόρευση μετακινήσεων πρέπει να καταλάβουμε ολοι οτι ζούμε σε εποχές χούντας ,με φασίζουσες νοοτροπίες κατω απο την προβιά του δημοκρατικού και προοδευτικού παραμυθιού !!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κομπλεξικός από αυτόν που σε μια πόλη 35.000 κατοίκων δεν υποστηρίζει την μοναδική ομάδα της πόλης του στην μεγαλύτερη κατηγορία. Δύο "κηδείες" φέτος ο Αστέρας και συνεχίζει. Μια στο Καραϊσκάκη και μια χτες. Βλέπετε και από κοντά τα χάλια που έχουν οι δήθεν ομαδάρες του ΠΟΚ και μυαλό δεν βάζετε. Σας κερδίζει η "ραχούλα" και πάλι μπαστουνόβλαχοι μένετε. Αιώνια κομπλεξικοί. Άντε άσχετοι τώρα να διαβάσετε τις οπαδικές εφημερίδες και οπαδικούς αρθρογράφους για να σας εξηγήσουν πως έγινε και οι δήθεν ομαδάρες σας δεν μπορούν να κερδίσουν ή και χάνουν από την "ραχούλα". πρρρρ

σωστος ο παυλακης,δεν γινεται να μην υποστηριζεις τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα της πολης αλλα και της χωρας,ΘΡΥΛΑΡΑ και τα μυαλα στα καγκελα ρεεεεεεεεεεεε,καμια αλλη ομαδα δεν υπαρχει ,τον μαη ξυριζουν τον γαμπρο μαγκες ,μη χαθουμε ετσι?

9:19 γραφικέ υπάλληλε του Βαγγέλα πρόσεξε καλα μηπως τον ΜΑΗ βρίσκεσαι βαθμολογικά κατω απο τον Αστέρα ,και άσε τις τρελες σου ,ψάξε να βρεις τι φταίει στον θίασο σου και άσε μας εμας να βλέπουμε μπαλίτσα στην" ραχούλα " Ερχεται η μπαρτελονα κοίταξε να εισαι πλυμένος !!!

9:19 στην χώρα υπάρχουν και άλλες ομάδες. Να! μια που που έρχεται έτσι πρόχειρα στο μυαλό είναι ο Ατρόμητος...

ρε μαγκες δεν εχετε ακουσει που λενε γυναικα αλλαζεις,ομαδα ΔΕΝ αλλαζεις? τι να γινει δλδ που ειμαστε με τη ΘΡΥΛΑΡΑ μια ζωη, 10.11 πως το ειπες ,να ειμαστε κατω απο τη ραχουλα στο τελος της σεζον? καλο ανεκδοτο κι αυτο,που εισαι ,μη χαθουμε στο τελος ,το μαη ντε ,χαχαχαχαχα

Δευ, 02/10/2017 - 10:11. εσυ κοιτα που θα τελειωσεις φετος και αν κανετε τιποτα φετος Ηρακλης δεν υπαρχει τωρα για να τον ριξετε μια φορα γινονται αυτα οσο για τον ΘΡΥΛΟ χαρη στον ΠΕΙΡΑΙΑ και τον μποροβηλακο υπαρχετε στην μεγαλη κατηγορια και δεν ταιζετε προβατα που υπηρχαν τοσα χρονια εκει γυρω απο το γηπεδο..θα τα ξερεις αν επαιζες μπαλα και δεν πηρες τον κωλο σου απο τον καναπε και την τηλεοραση οταν εκαναν γηπεδο για τον αστερακο

@17:44 - Τελείωσες τα μαθήματά σου; Όλο στο ίντερνετ είσαι, μαθήματα μηδέν.

Και η θρυλαρα αν δεν έκλεβε το καραισκακη απο τον εθνικό ,που ειναι και παλαιοτερο σωματείο απο τον Ολυμπιακό και δεν είχατε και το δάνειο επι χούντας στον Γουλανδρη δεν θα είχατε τα σημερινά μεγέθη !Οποτε ρε γαυρακια μην μιλάτε ειδικά ΕΣΕΙΣ !!

Τρί, 03/10/2017 - 08:51. απο αυτο που σου ειπα αυτο καταλαβες με το βλαχικο μυαλο σου ? οτι ακομα παω σχολειο ?

Μαχαιρωθειτε κι όλα, ρε, για τα αφεντικουλια σας.. Αρχοντοχωριατες... Θα σας πετάξουν κανένα κοκαλάκι...

@18:48 - Το καλό σενάριο για εσένα είναι ότι πας ακόμα σχολείο. Αν είσαι μεγαλύτερος από 18 και γράφεις αυτά που γράφεις, έχεις σοβαρότερο πρόβλημα.

@18:48 - Επίσης καιρός είναι να καταλάβεις ότι δεν με ενοχλεί που με λες "βλάχο", τον Αστέρα "Ραχούλα" κτλ. Αυτά ενοχλούν τους κομπλεξικούς. Αν είχες και δύο βιώματα στην ζωή σου θα ήξερες ότι όλη η Αθήνα είναι γεμάτη Πελοποννήσιους "βλάχους", Θεσσαλούς "βλάχους" κτλ. Ντρέπεσαι για την καταγωγή σου όποια και αν είναι αυτή. Έχεις θέμα. Το αστείο είναι ότι τα "καρούμπαλα" που κυκλοφορούν στους συνδέσμους του ΠΟΚ σου φαίνονται φυσιολογικοί και οι υπόλοιποι είμαστε "βλάχοι". Τόσο τραγικός και αστείος μαζί.

23.00 δεν ειμαι αυτος που εχεις ανοιξει κοντρα,αλλα το τραγικο με εσας ειναι που νομιζετε οτι εχετε κανει και κερκιδα και εχετε και συνδεσμο,αν δεις σε αλλες ομαδες οχι μονο θρυλο-παο-αεκ πως ειναι οι κερκιδες και οι συνδεσμοι απλα θα κλαψεις ,εσας δλδ πως να σας πουμε?

@09:41 - Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι ανήκω σε σύνδεσμο ή ότι κάθομαι να κάνω συγκρίσεις για "κερκίδες"; Δεν ανήκω σε κοπάδι για να σου απαντήσω για τα υπόλοιπα πρόβατα. Αυτή την κουβέντα να την κάνεις με τίποτα καμμένους οπαδούς από ομάδες του ΠΟΚ ή του ΠΑΟΚ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.