Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την εκλογή Μποροβήλου

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την εκλογή Μποροβήλου

Νοέμβριος 24, 2014 - 22:14
4 σχόλια

Ειρωνική δήλωση της Αθηναϊκής ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δει με καλό μάτι την εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου στην προεδρεία της Super League και προχώρησε σε μια ανούσια και επιθετική ανακοίνωση που δεν βοηθά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως «Μποροθρύλος», στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του «αγώνα» στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα». 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Είπα και εγώ δεν θα την βγάλει ο βαζελος την ανακοίνωση του. Ξεπέρασαν και τον πανόπουλο της Ξάνθης στις ανακοινώσεις.

τώρα αλαφούζο φταίει και ο αστέρας; αμαν πια με τον τουιτυ,δεν κοιτάει να πάρει κανά παίχτη, μόνο με δανεικούς, άμπαλους και ανακοινώσεις προχωρά...

Α, ρε βαζελάκια, πόσο πονάει ο Αστέρας...Δεν πειράζει, καθίστε εσείς στη γκρίνια του Αλαφούζου και στη μιζέρια σας και αφήστε τους υπόλοιπους να κακοπερνάνε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.