Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ για το θέμα των παράνομων μεταναστών

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ για το θέμα των παράνομων μεταναστών

Μάρτιος 10, 2011 - 21:53
15 σχόλια

Η απόφαση  για το θέμα των παράνομων μεταναστών που επί 44 ημέρες εκβιάζουν την ελληνική κοινωνία, αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της υποτέλειας της Κυβέρνησης  του ΠΑΣΟΚ απέναντι στα κάθε λογής συμφέροντα.

      Η ενδοτική στάση των τεσσάρων Υπουργών θα ενισχύσει τα κύματα παράνομων  μεταναστών προς τη χώρα μας καθώς  την ίδια ώρα που το σύνολο των  χωρών της Ευρώπης αναθεωρούν τη στάση τους, η Ελλάδα γίνεται  όλο και περισσότερο ελκυστικός προορισμός.
      Δυστυχώς  όμως από σήμερα και οι κάθε λογής  παρανομίες, βρήκαν τον τρόπο νομιμοποίησης  τους. Τους τον υπέδειξε ο κ. Παπανδρέου.
Οι μοναδικοί  που παραμένουν ταπεινωμένοι, είναι οι Έλληνες πολίτες.

 

Αθήνα, 9 Μαρτίου 2011

Από το Γραφείο Τύπου

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

ποίος άνοιξε τα σύνορα;δουλεύομαστε μετάξυ μας;απλώς η χώρα μας τόσα χρόνια δέν έχει μεταναστεύτικη πολιτική...

Καλά ρε, με τι μούτρα βγάζετε δελτίο τύπου για τους μετανάστες όταν ο νυν πρόεδρος σας επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη άνοιξε τα σύνορα σε γειτονική χώρα και δεκάδες χιλιάδες μπήκαν στην Ελλάδα χωρίς έλεγχο, χωρίς χαρτιά, χωρίς να ξέρουμε για αυτούς τίποτα; Όταν μάλιστα το 2005 νομιμοποιήθηκαν ερήμην 150.000 μετανάστες πάλι χωρίς χαρτιά; Ασχοληθείτε με τον Μητσάρα της Καρδιάς σας καλύτερα!

ase agori mou tin karamela auti me ton samara.kanena synoro den anoixe.epi pasok mpikane oloi.ante twra.exete vrei kai lete.asxolisou me ton giwrgaki ton proedro sou me to iq 40 pou se exei kseftilisei pagkosmiws san ellina kai ase tin kritiki.alla autoi eiste auton thelete.

Έτσι σου χουνε πει να λες; Εμ λογικό είναι να ασχολείστε με το νέο σας λογότυπο και όχι με θέματα ουσίας. Όχι μόνο άνοιξε τα σύνορα ο τότε Υπουργός Εξωτερικών και νυν president σας Αντώνης Σαμαράς αλλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ο τότε Πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας και άνοιξε τις φυλακές του. Τυχαίο; Γι' αυτό άσε την καραμέλα του Γιωργάκη και πριν βγάλετε δελτίο κοιτάξτε τα δικά σας χάλια πρώτα...

auta ta pragmata den tha eprepe ne dhmosieuontai. einai ntroph gia thn polh tetoia deltia typoy. an omws dei kapoios kai gnwrisei tis proswpikothtes pou apartizoun tis politikes neolaies ths polhs, sth sugkekrimenh ths onned, tha katalabei oti otidhpote ekporeuetai apo tetoias stathmhs dioikhtika sumboulia de tha prepei na lambanontai sovara ypopshn.

Ένας από τους συντάκτες της ανακοίνωσης έμεινε άνεργος, ενώ εκεί που δούλευε κράτησαν βούλγαρους και ρουμάνους εργάτες, για αυτό χύνει δηλητήριο, εντάξει πικραμένα παιδιά είναι, εγώ τα καταλαβαίνω. ΥΓ μιλάτε και εσείς για ενδοτικη ηγεσία, το ακούσαμε και αυτό!!!!!

mike prasinofroure kane kamia douleia kai ase ta psemata agori mou.auta mporei na pernane stous omoideates sou......

Ανώνυμε, αυτό έγινε το 1991, ψάξε στην ιστορία ποιό κόμμα κυβερνούσε τότε. Αν θες ρώτα και τον μπαμπά σου ή τη μαμά σου, θα θυμούνται λογικά. Μόνο σε παρακαλώ, μη κλάψεις γράφοντας την απάντησή σου... ή τουλάχιστον πες μου, να σου στείλω χαρτομάντιλα...

Την αρση του εμπολεμου με την αλβανια και την καταργηση των συνορων την εκαναν ο τοτε ΥΠΕΞ και δανειστης του τοτε πρωθυπουργου καρολος παπουλιας με τον ΥΦΕΞ γιαννη καψη. o samaras απλως πιστευε τον παπανδρεου και ηθελε λιγη απο τη δοξα του.ας ζησει με αυτην και ας αφησει την ελλαδα υποδουλη στους κατακτητες της.EYXOMAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ.

mike exw xartomantila polla.pira 3 paketa xthes sto fanari.sou afisa kai 2 eurw den thimasai??

Η αλήθεια φίλε Mike είναι ότι ενώ ο φίλος σου ΓΑΠ έφερε πρώτο νόμο στην βουλή τον νόμο έκτρωμα για τους μετανάστες με τον οποίο τους νομιμοποιεί σκανδαλωδώς!!!! Θυμόμαστε όλοι τους μαύρους και Πακιστανούς που ψήφιζαν Giorgos for President στην εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Είναι η δική του κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ των αλληλέγγυων που προκειμένου να αλλοιώσει την λαϊκή ετοιμυγορία τους έδωσε και δικαίωμα ψήφου. Ηταν ο ΓΑΠ που ως αντιπολιτευση κατηγορούσε την απάνθρωπη ΝΔ που δεν νομιμοποιούσε τους αλοδαπούς. Έτσι χειροκροτητή του "Τιτανικού". Είσαι έτοιμος να μιλήσουμε για θράσος;;;;;

Πάντως Mike επειδή είσαι γνωστό στέλεχος της Ν. ΠΑΣΟΚ είναι καλό το 2011 να ξεκολήσεις από τον παλαιοκοματισμό. Δεν έχει βοηθήσει τον τόπο.

Στα φανάρια έδωσες 2 ευρώ σε κάποιον από τους 150.000 αλλοδαπούς που νομιμοποίησε η ΝΔ το 2005, είναι να μη στηρίζεις τις επιλογές σου;

mike mou fainetai agxwthikes pou se krazoun oloi me ayta pou les kai sou teleiwse to xioumor....kalinixta agori mou.polla filia.