Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας για τον β' γύρο των εκλογών

Ανακοίνωση ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας για τον β' γύρο των εκλογών

Νοέμβριος 12, 2010 - 12:35
27 σχόλια

ΤΩΡΑ, είναι ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

Καλούμε την Πελοποννησιακή Νεολαία, ανεξάρτητα από ιδεολογικά πιστεύω, να πάμε ενωμένοι και συντεταγμένοι στη μεγάλη πολιτική μάχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 
Τη Μητέρα όλων των μαχών που θα κρίνει το Αύριο του Τόπου μας και το Αύριο το δικό μας.
Την Κυριακή, δεν μας πιάνουν κορόιδα. Θα πάμε και θα ψηφίσουμε. Μαζικά και Αγωνιστικά.
Την Κυριακή, λέμε όχι στον κ. Τατούλη.
Μπορεί να θέλει να παρουσιάζεται, κυρίως σε μας τους νέους, και να μας μιλάει ως «Άγιος Πέτρος».
Δεν είμαστε όμως νεκροί, αλλά γεμάτοι Ζωή και με Δυνατή Ψυχή.
Και δεν είναι παράδεισος, εκεί που μας καλεί, αλλά η Κόλαση.
Η Κόλαση του ΔΝΤ, της τρόικας και του Μνημονίου.
Η Κόλαση των λουκέτων, της ανεργίας, των απολύσεων που απειλούν τους γονείς μας καθημερινά και του ξεροκόμματου των 592 ευρώ που μας πετούν στο πιάτο.
Η Κόλαση της υφαρπαγής των κοινωνικών μας δικαιωμάτων και της αρπαγής των Πανεπιστημιακών Σχολών μας από την Πελοπόννησο.
Η Κόλαση της σκλαβιάς μας, στις βουλές, στις επιταγές και στις προσταγές του κάθε επαγγελματία πολιτικού. Εξάλλου αυτοί, έρχονται και παρέρχονται, εμείς θα ‘μαστε εδώ μια ζωή.
Η Κόλαση που καίει τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας.
Καλούμε την Πελοποννησιακή Νεολαία να πει όχι στην χειραγώγηση της ψυχής μας, όχι στη λαφυραγώγηση της ψήφου μας, όχι σε όλα αυτά που σχεδιάζονται να γίνουν για εμάς, χωρίς εμάς.
Η ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας ψηφίζει δυνατά το Δημήτρη Δράκο.
Καλούμε τους φίλους, τους συμφοιτητές μας, στους συναγωνιστές νεολαίους όλων των παρατάξεων και τα παιδιά της γειτονιάς μας και της διπλανής πόρτας να κάνουν το ίδιο.
Είναι ευθύς, έντιμος και πιστεύουμε ότι νοιάζεται για τους νέους και για την Πελοπόννησο.
Πιστεύουμε ότι με αυτόν Περιφερειάρχη, θα ‘χουμε ως Πελοπόννησος και ως νέοι Πελοποννήσιοι, ευκαιρίες για ανάπτυξη, δουλειά, πρόοδο, μόρφωση, προκοπή.
Πιστεύουμε ότι πονάει τον Τόπο μας και ότι είναι ο καλύτερος στην Αυτοδιοίκηση. Μια ζωή την υπηρετεί, και πέρα από νομάρχης ο ίδιος για δεκατρία χρόνια, είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων νομαρχών. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!
Είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο μπορούμε να επενδύσουμε τα Όνειρά μας και το κοινό όραμα για ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!
Φίλοι συννεολαίοι.
Την Κυριακή, να ‘μαστε εκεί.
Την Κυριακή, Όλοι Μαζί.
 

Ειδήσεις: 

27 Σχόλια

Ο δράκος θα μας βγάλει από το ΔΝΤ, θα ανοίξει τα κλειστά μαγαζιά, θα αυξήσει τα 592€, θα μας βρει δουλειά, θα σταματήσει τις απολύσεις.... γελάνε και τα τσιμέντα με αυτές τις μπαρούφες που γράγετε οννεδιτόπουλα

Ο Δράκος δε θα μας βγάλει από το ΔΝΤ, αλλά ο Τατούλης στηρίζεται από το κόμμα που ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ στο ΔΝΤ!

Κατάφεραν και έβγαλαν ανακοίνωση χωρίς ορθογραφικό και συντακτικό λάθος, ουάου!!!

Μπραβο παιδια!!!Επιτελους μια ανακοινωση με σαφη πολιτικη θεση!!! Οχι σαν αυτη της νεολαιας πασοκ η οποία ακόμα δεν ξέρουν τι θα τους πουν να ψηφίσουν...

Λαθος λόγω κεκτημένης: ...ξέρει τι θα της πει να ψηφισουν...

ti mas les re file pou tha milisete eseis tou pasok gia orthografika kai sintaktika lathi.emeis exoume kai dimosiografous sto 5meles.

<p>Διαγράφηκε σχόλιο με χαρακτηρισμούς.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Admin</p>

Να ψηφίσετε Πέτρο, γιατί θα φωνάξω τις κάμερες διασταύρωση Ισαάκ Σολωμού και ΙΒ και θα κάνω καταγγελίες, έτσι;

Γιατί διαγράφτηκε απο το φοιτητικό σύλλογο του ο κ.Δράκος αμέσως μετά τη μεταπολίτευση?? Τυχαίο?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..........

Και θα αναγκαστώ μετά από ΠΑΣΠ και ΟΝΝΕΔ, να πάω να ζητήσω να γίνω πρόεδρος σε καμιά ΚΝΕ, εντάξει;

καληνυχτα πετρο!!!!

τα ονειρα βαστανε λιγο κ. τατουλη.ισωσ την αλλη τετραετια σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ανεξαρτητος υποψηφιος!!

τι να κάνουμε που η ΝΔ κρύβει και πιο -->δεξιά στοιχεία μέσα της.

Καμαρώστε τον. http://www.arcadiaportal.gr/news/dunati-peloponnisos-o-tatoulis-tou-parelthontos

Έχει δημοσιογράφους στο πενταμελές λέει ο άλλος.. αα καλά... μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι..

kai edo kamaroste to drako http://press-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_728.html kai tis parees tou to 67-74

Ο Τατούλης δεν πήρε κανένα επίσημο χρίσμα από κανένα κόμμα. Η Πελοπόννησος την Κυριακή θα είναι λευκή. Από την άλλη ο δράκος, στηρίζεται λυσσαλέα από το κόμμα της διαφθοράς και της μίζας. Από αυτούς που μας οδήγησαν στο αδιέξοδο της κρίσης, την ώρα που ο Αντωνάκης σφύριζε αδιάφορα ως ξεναγός του μουσείου Ακρόπολης.

ΛΑΚΩΝΑ,εσυ εισαι που ψηφισες Τατουλη ειδες το χρωμα στο χαρτη και φοβηθηκες;ΕΙσαι κι εσυ ενας Σαραβακος;Πρωτα ψηφιζετε και μετα ζοριζεστε για μια βδομαδα.Θα βρειτε το δρομο σας μην ανησυχεις απλα ειστε μικποι ακομα μα πολυ μικροΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύξερε, μην μιλάμε για διαφθορά καλύτερα. Ο Τατούλης είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης. Γι' αυτό και έχει το χρίσμα της. Ο Ο υποψήφιος των εργολάβων και των εκδοτών. Γι' αυτό έχει την στήριξή τους. Ο ΔΟΛ, η "Πήγασος" του Μπόμπολα, το Mega, έχουν δώσει τα ρέστα τους.

Το "Έθνος" ανακάλυψε-κατασκεύασε υποτιθέμενο επεισόδιο μεταξύ Δράκου και υποψηφίου συμβούλου και απέκρυψε εντελώς το ζήτημα που προέκυψε στον αντίπαλο συνδυασμό με τον Δ. Σαραβάκο. Τον οποίο, ο Τατούλης είχε υποδεχθεί μετά βαϊων και κλάδων.

Πάμε ξανά λοιπόν. Αυτό που λέει ο Ark, δεν είναι πληροφορία. Ούτε καν φήμη. Αποτελεί συκοφαντία, την οποία είχε χρησιμοποιήσει το ΠαΣοΚ Μεσσηνίας σε παλιότερες νομαρχιακές εκλογές. Η οποία, εξέπεσε, ως παντελώς ψευδής και αβάσιμη.

Το ίδιο ισχύει και τώρα. Το μόνο που θα καταφέρουν Ark και λοιπές τατουλικές δυνάμεις με τη χρήση τέτοιων συκοφαντιών, θα είναι να πάνε τη Μεσσηνία από το +11%, στο φυσιολογικό +22%.

Αντιθέτως, θα έπρεπε κάποιος να εξηγήσει, πως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Τατούλη, ελάμβανε πρωτοβουλία για διεξαγωγή εράνου υπέρ Κορκονέα, του δολοφόνου (με απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης) του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όποιος έχει διαφωνία, ή αντίρρηση, ας δει και τα (αδιάψευστα) ευχαριστήρια Κορκονέα στον ακόλουθο σύνδεσμο. http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=638:q----q&catid=87:epikairotita&Itemid=277

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Clark στο σύνδεσμο που μας στέλνεις γράφει για "Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την ενίσχυση των τριών ανήλικων τέκνων της οικογένειας Κορκονέα". Η στήριξη ηταν για τα παιδιά του απο οτι καταλαβαίνω και το βρίσκω πολύ σωστό. Δεν εφταιγαν τα παιδιά σε κάτι...

Σωστά! Άντε με το καλό και έρανος για την οικογένεια των Κατσούλα-Δημητροκάλη-Μαργέτη, του Κυριάκου Παπαχρόνη και φυσικά του Διονύση Φούκα, που με την καραμπίνα του δολοφόνησε πέντε κυνηγούς ηλικίας 17-33 χρόνων στα Καλύβια Αγρινίου. Μας δουλεύετε;