Ανακοίνωση Μαντινειακού για την απόφαση για το κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Ερμή

Ανακοίνωση Μαντινειακού για την απόφαση για το κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Ερμή

Φεβρουάριος 22, 2018 - 17:50
3 σχόλια

Θέση για το θέμα του "κεκλεισμένων" των θυρών της αναμέτρησης με τον Ερμή πήρε με ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook ο Μαντινειακός.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 

Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή και το ξαφνικό "κεκλεισμένων των θυρών " που παραξένεψε αρκετούς δημιουργώντας ποικίλα σχόλια,ενημερώνουμε ότι έγινε κατόπιν σκέψεως κ με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας. 
Γνωρίζοντας ότι ως γηπεδούχοι έχουμε πλήρη ευθύνη και κυριότητα της έδρας μας την συγκεκριμένη στιγμή που διεξάγεται ο αγώνας και λαμβάνοντας υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια όλα τα παιχνίδια με τον Ερμή είχαν αυξημένη ένταση κ πολλές φορές υπήρχαν παρεκτροπές και αφού ήδη φέτος η ομάδα μας έχει πληγεί αγωνιστικά, εξωαγωνιστικα αλλά και οικονομικά με την είσοδο του ανεγκέφαλου οπαδού και τον τραυματισμό αντιπάλου αθλητή στο παιχνίδι με την Τεγέα, θεωρήθηκε σωστό να μην επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν.
Έχοντας εξασφαλίσει και την συμπεριφορά των παικτών εντός αθλητικών πλαισίων η απόφαση αποδειχθηκε σωστή αφού δεν έγινε το παραμικρό όπως σε άλλα παιχνίδια.
Άλλωστε υπαρχέι κ η παραδοχή των μελών του Ερμή  αλλά και ορισμένων φιλάθλων της Μελιγους που ήταν μέσα στο γήπεδο ότι ήταν το πιο ήσυχο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων.

Όσον αφορά τον αποκλεισμό των ΜΜΕ ισχύει το ότι μαζί με τα ξερά καίγονται κ τα χλωρά...

Εξάλλου μπορούμε κ εμείς να κάνουμε παράπονα όταν επανειλημμένα δεν έρχονται για τηλεοπτικη κάλυψη σε συγκεκριμένα γηπεδα-εδρες με συγκεκριμένες ομάδες μη δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να δει πόσο  "πολιτισμενα" συμπεριφέρονται διάφοροι εκεί, οι οποίοι ποτέ δεν έχουν κατακριθει από τα ΜΜΕ  τόσο εύκολα όσο κατακριθηκε ένας άνθρωπος (για μια ολοσωστη βάσει αποτελέσματος απόφαση ) που κρατάει μόνος του μια ομάδα 31 χρονια......
Κλείνοντας ενημερώνουμε ότι από την ΕΠΣ Αρκαδίας έχουμε λάβει σχετικό έγγραφο πως μόνο το site arcadianews.gr έχει λάβει την σχετική άδεια για την κάλυψη των παιχνιδιών.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Πότε είχαν ένταση τα παιχνίδια σας ;; Αφου έχετε καιρό να βρεθείτε στην ίδια κατηγορία.....................

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μη λές τίποτα για να δικαιολογήσεις μια λάθος απόφαση. Η ανακοίνωση από πλευράς Μαντινειακού αποτελεί μνημείο ασάφειας, καλό είναι να MH βάζεις φωτιά σε ένα παιχνίδι χωρίς λόγο. Αν θέλει ο κατα τα άλλα συμπαθής πρόεδρος υπάρχει και το football manager όπου πραγματικά μπορεί να κάνει ότι γουστάρει...

Το άρθρο 5 του κανονισμού παρατηρητών αναφέρει ρητά. Ο παρατηρητής σε συνεργασία με τον υπεύθυνο διωργανωτή ελέγχουν εαν οι διαιτητές οι ΠΑΕ και οι φίλαθλοι εισήλθαν χωρίς πρόβλημα στο γήπεδο. Αναμένωμεν απο την ΕΠΣΑ το οναμα του διωργανωτή και παρατηρητή του αγώνα . Γιατί ο παρατηρητής επέτρεψε την διεξαγωγή του αγώνα. Να υποθέσω οτι ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας να επέτρεψε την εισοδο στον παρατηρητή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.