Ανακοίνωση Ι.Λαγού για επεισόδιο που συνέβη με τον Γ.Μπαρούτσα το περασμένο Σάββατο

Ανακοίνωση Ι.Λαγού για επεισόδιο που συνέβη με τον Γ.Μπαρούτσα το περασμένο Σάββατο

Οκτώβριος 06, 2010 - 14:25
5 σχόλια

«Συγχαρητήρια» κύριε Δήμαρχε Τρικολώνων Αρκαδίας.

«Συγχαίρω» τον Δήμαρχο Τρικολώνων κ. Γεώργιο Ι. Μπαρούτσα για τις «δημοκρατικές» του ενέργειες : το σπάσιμο χωρίς λόγο του κασετοφώνου μου, τις απειλές του και τις αθυροστομίες του, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 (Παγκόσμια Ημέρα της Μη Βίας) , μέσα στο Δημαρχείο, αμέσως πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Συγχαίρω» ακόμη περισσότερο τους πολιτικούς του φίλους , ανώτατα κομματικά στελέχη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι τον ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Τους καλώ να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους για το συγκεκριμένο πρόσωπο για το καλό του τόπου μας, γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα.

Στεμνίτσα Αρκαδίας, 3/10/2010.

Ιωάννης Π. Λαγός

Οικονομολόγος

Επί τρεις θητείες Δημοτικός Σύμβουλος


5 Σχόλια

Μηνύσεις έγιναν; Πρέπει να υπάρχουν και μάρτυρες! Απίστευτα πράγματα! Κάποιοι έχουν ξεφύγει!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝΜ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ...

ti epathe o kyrios mparoutsas kai bghke ektos eaftoy? mhpos ton prokalesan?

Μετά τις δηλώσεις του κυρίου Μπαρούτσα στην Δημοτική Ραδιοφωνία πριν 30-40 μέρες είχε χαρακτηριστικά πει ότι θέλει να πάει σε κάτι πιο πάνω... εννοώντας ότι ήθελε να κατέβει σαν αντιπεριφερειάρχης με τον Τατούλη. Ο Τατούλης προσέχωντας αρκετά τις επιλογές του δεν τον επέλεξε! Φανταστείτε τι "πέσιμο" θα του έκαναν από ΝΔ και άλλους... αυτό προφανώς και έχει χαλάσει την διάθεση του κυρίου Δημάρχου