Ανακοίνωσε τον Yevgen Selin ο Αστέρας (vid, pics)

Ανακοίνωσε τον Yevgen Selin ο Αστέρας (vid, pics)

Δεκέμβριος 20, 2016 - 15:40
12 σχόλια

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Yevgen Selin από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Selin γεννήθηκε στην Ουκρανία στις 9 Μαΐου 1988, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, επέλεξε το νούμερο 33 για τη φανέλα του και το πρωί της Τρίτης (20/12) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του τεχνικού επιτελείου του ΑΣΤΕΡΑ.

Με τη συγκεκριμένη μεταγραφή η ομάδα μας ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό στο κέντρο άμυνας καθώς ο Selin είναι ένας στόπερ με μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και προέρχεται από μία ομάδα η οποία συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2016-2107. Ο Selin αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΑΣΤΕΡΑ και το συμβόλαιο του έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2018.

Η επίσημη παρουσίαση του Yevgen Selin με τις πρώτες του δηλώσεις, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στο Star Store!

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2006 Stal Alchevsk

2007–2010 Metalist Kharkiv 8

2010 → Vorskla Poltava 29 (2)

2011–2013 Vorskla Poltava 45 (4)

2013– Dynamo Kyiv 18

2015 → Metalist Kharkiv 11

2015–2016 → Πλατανιάς 27 (1)

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Yevgen Selin στον ΑΣΤΕΡΑ!


12 Σχόλια

με βαση το ρεπορταζ που ειναι αναρτημενο: ερχεται απο ομαδα που επαιξε CL το 16-17 αλλα ο παιχτης ηταν στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ ............................. δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο μη βαρατε εμενα ,ουτε θα καθησω να γκουγκλαρω να δω τι ισχυει,ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ συνεχιζεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ανωνυμος Τρί, 20/12/2016 - 19:44 Αν δεν σ' αρέσει, στο τρακτέρ σου και σ' άλλο χωράφι...Δεν σε υποχρεώνει κανείς...Φραπέ, τσιγάρο και Πετρινού...Μαρς!

ρε καραφλα 21.42 ασφαλως και δεν τον υποχρεωνει κανεις τον ανθρωπο,και για αυτο επειδη ο κοσμος εχει την δυνατοτητα επιλογης ,για αυτο ξαναλεω εχεις αυτο τον κοσμο στο γηπεδο, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ......................και γαμω τις συμπεριφορες που εχετε στον κοσμο ρε σεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@anonynos 23:06 Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά η πολλή καφεϊνη που καταναλώνεις και ο πολύς καπνός από τα τσιγάρα, μάλλον σου έχουν κάψει τον εγκέφαλο και βλέπεις καράφλες, δολοπλοκίες και μηχανορραφίες...Προφανώς, γράφοντας «...ρε σεις...» θεωρείς ότι έχω σχέση με την ομάδα...Κούνια που σε κούναγε, ρε καμμένε! Σε απλά ελληνικά λοιπόν (μπας και το καταλάβεις εν τέλει), όποιος γουστάρει πάει γήπεδο, όποιος δεν γουστάρει, καφετέρια, τσιγαράκι και κουτσομπολιό εκ του μακρόθεν, με τις γνωστές αμπελοφιλοσοφίες των προπονητών της εξέδρας και του καναπέ...Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά;

παιδια υπομονη θα δουμε στο γηπεδο ,μακαρι να ειναι καλος ποδοσφαιριστης και να μας βοηθησει ,αν ομως βγει και αυτος πατατα , οπως μερικοι αλλοι θα πρεπει να παραιτηθουν οσοι κανουν αυτες τις επιλογες τωρα δεν τους ονομαζουμε αν ομως χρειαστει θα τους δωσουμε και θα τους κριτικαρουμε γιατι θα τους χρειαζεται

Η Κολίνα ή Κολλίνες βρίσκετε μετά την Βλαχοκερασσιά δίπλα στις Καλτεζιές. Παράγει πολύ καλό λάδι και φοβερό κρασί,λίγο δύσκολος ασφάλτινος δρόμος που περνάει μάσα από δάσος από καστανιές κ.λ.π. πιστεύω να κατατοπίστικες 12.13.

μιλατε 3-4 ανθρωποι εδω μεσα και καταλαβαινετε μονοι σας τι λετε. ο πιερλουίτζι κολινα ειναι ιταλος διαιτητης και δεν ειναι απο την κολλίνα την παλια σκυριτιδα που λεμε. το έχετε καψει

ο αθλητικος διευθυντης του ΑΣΤΕΡΑ αλλα και ο ΕΤΕΡΟς που βγαινουν σε φοτο σε ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΔΡΙΤΗ αμφιβαλλω αν ξερουν τη σημαινει ποδοσφαιρο

Τι λες 16.18 δεν ξέρουμε το σπίτι μας, το χωριό μας; άνοιξε κανένα χάρτη να δεις που βρίσκετε το χωριό μας. Καμία σχέση με τον διαιτητή ή οποιονδήποτε άλλο! Αν θες να μάθεις το κεντρικό χωριό έχει εκκλησία αφιερωμένη στην Παναγία μας, ενώ το Περαχώρι και η Αγία Βαρβάρα (Κάτωχώρι) είναι τα προάστιά μας.

arka γιατι χανεις το χρόνο σου και δεν πηγαίνεις να συστηθείς στο Καϋμενάκη να πιασεις δουλειά και να διώξει τους άσχετους ειδικά τον έτερο που τον έχει δώδεκα χρόνια εκεί να πείς στον άνθρωπο τι σημαίνει ποδόσφαιρο ρε αδερφέ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.