Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Δαλιάνης για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Δαλιάνης για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Απρίλιος 16, 2014 - 08:56

Με μία επιστολή του ανακοίνωσε ο Γιώργος Δαλιάνης την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας στις ευτοδιοικητικές εκλογές του μαΐου. Στην επιστολή αναφέρει:

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Ανακοινώνουμε με υπευθυνότητα οι συνεργάτες μου και εγώ την συμμετοχής μας στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης της Δημοτικής αρχής του Δήμου μας για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε την κοινωνία και να εργαστούμε για όλους τους συμπολίτες μας, με νομιμότητα, διαφάνεια, σύνεση και όραμα προκειμένου να προσφέρουμε στον τόπο μας ότι του αξίζει και όσα δικαιούται.

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθήσαμε τον Δήμο να κάνει βήμα σημειωτόν και χωρίς αποτέλεσμα. Η στασιμότητα, η αδράνεια και η οπισθοδρόμηση είναι το κυριότερο «παραδοτέο έργο» της Δημοτικής Αρχής, παρά τις μεγάλες «βαρύγδουπες προεκλογικές και μετεκλογικές» εξαγγελίες.

Η απόφαση για τη συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία είναι επιλογή ευθύνης και αίτημα προσφοράς που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Άλλωστε η διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ συνειδητά και με σεβασμό, δεν μου επιτρέπει να εγκαταλείψω σε μία τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το Θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, που με μεράκι και ανιδιοτέλεια υπηρετώ τόσα χρόνια, σας προσκαλώ όλους να συμπορευτείτε μαζί μας. Ενισχύοντας όλοι την συλλογική προσπάθεια μπορούμε να ανατρέψουμε τις αρνητικές καταστάσεις που βιώνουμε.

Άποψή μας είναι ότι η εποχή που διανύουμε δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό και πειραματισμούς. Αντίθετα απαιτεί από όλους, πολίτες και αιρετούς, να συμβάλλουν με κοινό αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Φυσικά ο αγώνας δεν πρέπει να δίνεται πρόσκαιρα και περιστασιακά. Αντιθέτως πρέπει να έχει διάρκεια και αποτελεσματικότητα.

Τα μέλη, οι συνεργάτες, οι φίλοι του συνδυασμού μας και εγώ προσωπικά, συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Κοινή απόφαση και στόχος όλων μας είναι η λειτουργία του Δήμου και των θεσμικών οργάνων του σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Μακριά από οξύτητες, διαπληκτισμούς και κάθε άλλη ενέργεια που υποβαθμίζει το κύρος και την υπόληψη των Δημοτικών Συμβούλων και των Δημοτικών υπαλλήλων.

Όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι από μόνα τους αρκετά για την επίτευξη των στόχων.

Για ένα Δήμο πρωτοποριακό, αναπτυξιακό, ανθρωποκεντρικό και με κοινωνικό πρόσωπο, για ένα Δήμο με λύσεις στα προβλήματα του πολίτη, απαιτείται η συμμετοχή όλων.

Η ανΑπτυξη και η πορεΙα του ΔΗμου εΙναι υπΟθεση Ολων μας.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Με αγάπη και εκτίμηση.

Γιώργος Δαλιάνης

Υποψήφιος Δήμαρχος