Ανακοίνωσε Στρέμπα ο Παναρκαδικός

Ανακοίνωσε Στρέμπα ο Παναρκαδικός

Ιούλιος 31, 2017 - 15:04
4 σχόλια

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του ο Παναρκαδικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αποστόλη Στρέμπα που θα φορά για την νέα αγωνιστική χρονιά την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός περιλαμβάνει αρκετούς Αρκάδες ποδοσφαιριστές με τον Αποστόλη Στρέμπα να ανοίγει τον μεταγραφικό χορό ενώ αναμένεται και συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναρκαδικού

"Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Απόστολου Στρέμπα.

Ο Στρέμπας είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικού μέσος και στόπερ.Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στη Θύελλα Ραφήνας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Δόξα Μεγαλόπολης καθώς και στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης".  
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Σ'ευχαριστουμε ανώνυμε αδερφέ για την πληροφορία. Καλα που έχουμε και σένα και μας ανοίγεις τα μάτια. Μέσα από το πρισμα της ανωνυμίας παντα γιατί ένας τόσο τεράστιος scouter-παντογνώστης-παίκτης-προπονητής σαν εσένα μόνο ετσι πρέπει.

ντινακι αντε φτιαξε κανα μουσακα και πλυνε κανα ρουχο και ασε τα μεταγραφικα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.