Ανακοίνωσε Κατσίρη ο Νίκας

Ανακοίνωσε Κατσίρη ο Νίκας

Ιανουάριος 16, 2019 - 22:00
19 σχόλια

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» τον 4ο υποψήφιο για την Π.Ε. Αρκαδίας, τον περιφερειακό σύμβουλο Ιωάννης Κατσίρης.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας για την αλλαγή προς το καλύτερο τόσο της Αρκαδίας, όσο και της Πελοποννήσου.


19 Σχόλια

Θα ήθελα να ήξερα από που πηγάζει αυτό το τουπέ; όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες

ΣΩΘΗΚΑΜΕ

Μόλις θα παρει τηλ ο Βλάσης και ο Λυκουρετζος βαλε και ο Κωστόπουλος τους ψηφοφόρους στα χωρια μας ιδιαίτερα τα γεροντάκια εκει θα δεις τι ποσοστα θα πιάσει ο συνδυασμός κουρελου!

Άλλος ένας επαγγελματίας πολιτικός που κυκλοφορεί με το κουστουμάκι του στην πόλη για μόστρα και αν ρωτήσεις τι έχει κάνει από έργο τόσα χρόνια ούτε ο ίδιος δεν θα μπορεί να απαντήσει. Και απορώ τι θα λέει και τους ψηφοφόρους του τώρα... πριν ηταν καλός ο τατούλης και τώρα δεν είναι; Ή θα τους λέει ότι το κόμμα μας είπε να μείνουμε στο μαντρί... μπεεε μπεεε μπεεε

Ο Κατσίρης σε 3 χρόνια ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεθυδρίου υλοποίησε 33 έργα και άφησε μελέτες ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν υλοποιήθηκαν, προκειμένου να απαλλαχθούν τα χωριά του Δήμου Τρίπολης από τον αμίαντο.

Όχι, πείτε μου, μπορεί να συγκριθεί ο Κατσίρης ως πρόεδρος του Μεθυδρίου επί Σμυρνιώτη και τώρα ο Αδαμόπουλος της δημοτικής αρχής Παυλή; Ο ευγενής από τη μία κι ο** από τη άλλη. Η μέρα με τη νύχτα!

Α ρε Τατούλη.Μας έφερες απ το πουθενά και τώρα γίναμε "πολιτικοί"με άποψη κι επιλογές!!Σηκώθηκαν τα πόδια,να δείρουν το κεφάλι.Ρε θα μας κάνουν να ψηφίσουμε Τατούλη....

να μας πει και το τροπο που εκανε 5.5 εκατ μελετες και σε ποιους τα εδωσε και με ποια διαδικασια........ Μη μιλάτε ....... Μασάτε.... Γιαννάκο από τη μια πηγες να υποστηριξεις το εργο του τστουλη στα κεντρικα του κομματος...και τωρα ενσωματώνεσαι στο νικα..... εσυ θα χασεις...

Ο Κατσίρης με τους μόνους που μπορεί να συγκριθεί είναι με τους Δανέλλη, Παπακώστα, Παπαχριστόπουλο, Κουντουρά , Κόκκαλη και Ζουράρι και τον Αξέχαστο φίλο του γιατρού της καρδιά μας - της μιας εξεταστικής & του χαρτιού- Γιώργο Συμπιλίδη.

όλοι γνωρίζουμε είναι ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.... Κατσιρη μας προδωσες ....περιμενε τα αντιποινα ...ορκος της ομαδας που καθαρισες (ξερεις εσυ), ειναι να πατωσεις. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙΣ

Προδοσία, αχαριστία, αποστασία, μικροκομματικός πατριωτισμός, φιλαργυρία, αριβισμός ακούγονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Εδώ μπήκε και η έννοια της βλεφαροπλαστικής!

Κατσιρης ...Πιο Νεοδημοκρατης απο ποτε.....με αυτο που εκανε.....δακρυζει η σημαια και η εικονα της μητροπολης ..

Για τον Πετρο ισχυει οτι σηκώθηκαν τα περίπτερα να χτυπήσουν τις πολυκατοικίες .Η Τατουλοπαρεα θα παει ακλαφτη,ετσι και παει δευτερη Κυριακή εκει ειναι που θα χορεψει πεντοζαλη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.