Ανακοίνωσε Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός

Ιούλιος 29, 2015 - 16:19
1 σχόλια

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τι δήλωσε ο 22χρονος τερματοφύλακας για τη μεταγραφή.

Μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπριζ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νίκου Γιαννακόπουλου. Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε πως το "τριφύλλι" είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση των "πρασίνων".

Την ίδια ώρα, ο νεαρός Αρκάδας τερματοφύλακας δήλωσε πως «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα, με “βαριά” φανέλα και απίστευτους οπαδούς, ενώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν, τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο, καθώς επίσης και τον εκπρόσωπό μου, τον Τάσο Παπαδόπουλο. Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και τον προπονητή μου ότι θα δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι, έτσι ώστε να διεκδικήσω θέση βασικού στην ομάδα".

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.