Ανακοίνωσε Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Γιαννακόπουλο η Κέρκυρα

Ιούνιος 26, 2017 - 18:20
0 σχόλια

Την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου (ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό) αλλά και αυτή του Νίκου Κρητικού ανακοίνωσε και επίσημα την Δευτέρα 26 Ιουνίου η διοίκηση της Κέρκυρας.

Ο 24χρονός Αρκάς τερματοφύλακας όπως είχαμε αναφέρει ήταν πολύ κοντά στους "Φαίακες" και πλέον η Κέρκυρα γίνεται ο νέος προορισμός της καριέρας του μετά το πέρασμα του από το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κρητικού. Ο γεννημένος την 01.11.1994 αμυντικός χαφ αποκτήθηκε με συμβόλαιο ενός έτους. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο 24χρονος που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού, έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.