Ανάκληση τυριού «ΦΕΤΑ»

Ανάκληση τυριού «ΦΕΤΑ»

Σεπτέμβριος 01, 2015 - 15:46
0 σχόλια

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διαπίστωσε τη διακίνηση τυριού «ΦΕΤΑ» στην οποία διαπιστώθηκε ανάπτυξη μούχλας πρασινωπής χροιάς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν  «ΓΑΛΠΟ τυρί Φέτα ΠΟΠ» από πρόβειο και γίδινο γάλα, σε συσκευασίες στραγγισμένου βάρους 1kg με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 22.01.16 και στραγγισμένου βάρους 2 kg με ημερομηνία ανάλωσης μέχρι 27.02.16. Το προϊόν διατίθεται από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και παρασκευάζεται από την εταιρεία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, 5Ο ΧΛΜ  Ε.Ο. Τρικάλων – Πύλης , Τρίκαλα, Θεσσαλία.  
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας  και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.  

Καλούνται οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν με τα ανωτέρω στοιχεία («ΓΑΛΠΟ τυρί Φέτα ΠΟΠ», που παρασκευάζεται ειδικά από την εταιρεία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. σε συσκευασίες του 1kg και 2Kg με ημερομηνίες ανάλωσης  μέχρι 22.01.16 και 27.02.16 αντίστοιχα) να μην το καταναλώσουν (φωτογραφίες κάτωθι).
Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.