Ανακατασκευή της οδού Τερτσέτη ελέω... Αστέρα

Ανακατασκευή της οδού Τερτσέτη ελέω... Αστέρα

Μάιος 23, 2017 - 09:24
4 σχόλια

Όπως, δυστυχώς, έχουμε πολλές φορές αναδείξει μέσα από τα ρεπορτάζ μας, οι οδηγοί της Τρίπολης παραβαίνουν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας με δυσάρεστες συνέπειες.

Η ταχύτητα και η παραβίαση του STOP είναι οι δύο από τις πιο συχνές παραβάσεις στην πόλη μας. Και γίνονται πολύ επικίνδυνες όταν συμβαίνουν σε δρόμους όπου κινούνται καθημερινά μικρά παιδιά.

Κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης της 8ης Μαΐου, ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε με επιστολή του την «Τοποθέτηση πινακίδων ορίου ταχύτητας στην οδό Τερτσέτη, πριν και μετά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης». Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μποροβήλος εξήγησε τους λόγους με επιστολή του, στην οποία αναφέρει:
Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας υποβάλουμε ένα πολύ σοβαρό αίτημά μας.
Συγκεκριμένα, αιτούμεθα την επείγουσα τοποθέτηση πινακίδων ορίων ταχύτητας στην οδό Τερτσέτη στο τμήμα πριν, έμπροσθεν και μετά τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης.

Ο λόγος που ζητάμε τα παραπάνω είναι προφανής και αφορά την ασφάλεια
εκατοντάδων παιδιών που αθλούνται καθημερινά στον ΑΣΤΕΡΑ και που η διέλευση οχημάτων με ανεξέλεγκτη ταχύτητα εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους με αυξημένες πιθανότητες σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Η ταχύτητα που διέρχονται τα πάσης φύσεως οχήματα, έχει δημιουργήσει πολλά
μικροατυχήματα μέχρι σήμερα και μόνο από τύχη και θαύμα έχουμε αποφύγει κάποιο θανατηφόρο δυστύχημα, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών κινούνται κυρίως πεζοί αλλά και με ποδήλατα.
Μετά από αυτά, παρακαλούμε για τις επείγουσες δικές σας ενέργειες, προκειμένου να τοποθετηθούν άμεσα πινακίδες με τα όρια ταχύτητας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το ζήτημα συζητήθηκε και ο κ. Κοσκινάς πρότεινε όχι μόνο να τοποθετηθούν πινακίδες, αλλά και να ανακατασκευαστεί ο δρόμος καθώς, όπως είπε, «ο Αστέρας έχει ανοίξει τα φτερά του, και ο δρόμος έχει μεγάλη επισκεψιμότητα», πρόταση η οποία έγινε τελικώς δεκτή (δείτε ΕΔΩ).
 


4 Σχόλια

Το πρώτο που πρέπει να γίνει κύριε Κοσκινά είναι να μπουν πινακίδες στα σχολεία στα νηπιαγωγεία και να δοθούν άλλες προτερα;ιότητες.Βεβαίως και στον Αστέρα.Όχι όμως ο Αστέρας να ρυθμίσει και τη ζωή αυτής της πόλης.Πάνω από όλα προτεραιότητες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.