Ανακαλύψτε τη Βόρεια Κυνουρία και τις 4 εποχές του χρόνου (vid)

Ανακαλύψτε τη Βόρεια Κυνουρία και τις 4 εποχές του χρόνου (vid)

Φεβρουάριος 01, 2019 - 12:29
7 σχόλια

Η Βόρεια Κυνουρία είναι το ιδανικό μέρος και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, καθώς εκεί η θάλασσα και το βουνό συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας έναν ονειρικό τόπο.

Από τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσές παραλίες των παραθαλάσσιων χωριών και οικισμών της, βρίσκεστε μεμιάς στον καταπράσινο Πάρνωνα και στα ορεινά χωριά του που, αναλόγως την εποχή, προσφέρουν μια πανδαισία χρωμάτων που δύσκολα θα ξεχάσετε.

Η Βόρεια Κυνουρία είναι ένας τόπος με βαθιές ρίζες στον χρόνο. Μπορείτε να επισκεφτείτε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, ιστορικά μοναστήρια κτισμένα πάνω σε βράχους, παραδοσιακά χωριά το καθένα με τη δική του ιδιαιτερότητα.

Για τους λάτρεις των εναλλακτικών σπορ η θάλασσα και ο Πάρνωνας σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε πολλές δραστηριότητες: Να περπατήσετε σε αρχαία μονοπάτια, να κάνετε τοξοβολία, να εξερευνήσετε ποτάμια και πηγές, να κάνετε κάθε είδους θαλάσσιο σπορ.

Στη Βόρεια Κυνουρία δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα. Μπορείτε να απολαύσετε τα παράλια και τα ορεινά χωριά της κάθε εποχή του χρόνου. Θα ανακαλύψετε έναν πανέμορφο τόπο που προσφέρει πραγματική αναψυχή και προσφέρεται για κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση.

Από το discoverkynouria.gr

Video: 

DiscoverKynouria.gr - 4 εποχές στη Β. Κυνουρία - 4 seasons in N.Kynouria


7 Σχόλια

Κοντά στον Αγιάννη και Πλάτανο Κυνουρίας. Δείτε εδώ παλιό μας άρθρο: http://www.arcadiaportal.gr/news/oi-katarraktes-tis-lepidas-ekei-poy-loyzontai-oi-nymfes-vid

Από φυσικό τοπίο καλά πάτε όπως κι από ακριβές τιμές,από ατυχήματα θανατηφόρα.'Εχετε δρόμο ακόμη.Ας όψεται η κρίση αλλιώς κανείς δε θα πατάγε!Τόσα όμορφα μέρη έχει η Ελλάδα με παροχή αξιόλογων τουριστικών υπηρεσιών!Όλα τα Καπή έρχονται εκεί για εκδρομή της μιας ώρας.

Ειμια απο τριπολη και δεν εχω παει ουτε στα μισα μερη που ειδα στο βιντεο. Μπορειτε να μας πειτε καπως που βρισκονται ολα αυτά για να κανονισουμε εκδρομες τα σαββατοκυριακα; μπραβο για βιντεο

Αυτο το συνδυασμο βουνου και θαλασσας τον βρισκεις μονο στην πελοποννησο σε τόσο ωραίο βαθμό. όπως και λακωνια και μεσσηνια στην πλευρά της Μανης. Μπραβο ωραια δουλειοα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.