Αμφίβολος ο Βαλιέντε για Ατρόμητο και νέος πονοκέφαλος στα χαφ για τον Αστέρα

Αμφίβολος ο Βαλιέντε για Ατρόμητο και νέος πονοκέφαλος στα χαφ για τον Αστέρα

Φεβρουάριος 21, 2019 - 17:48
1 σχόλια

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει του Σαββατιάτικου (23/2, 17:15) αγώνα με τον Ατρόμητο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Χουάν Μουνάφο και Ματίας Ιγκλέσιας ενώ στην λίστα αυτή μπαίνουν και οι Πατρίσιο Ματρικάρντι και Χοσέ Λουίς Βαλιέντε πονοκεφαλιάζοντας ακόμα περισσότερο τον Έλληνα τεχνικό.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός μέσος δεν καταφέρει να δώσει το παρών τότε μοναδικός αμυντικός μέσος είναι μόνο ο Μπελόκ δημιουργώντας ένα σοβαρό κενό στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναφορικά με τον ανασταλτικό τομέα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τους Ματρικάρντι και Βαλιέντε

Ο Matricardi έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και τις επόμενες ημέρες θα εκτιμηθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

Ο Valiente αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα κριθεί τα επόμενα δύο 24ωρα.

Munafo και Iglesias δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Πέμπτης (21/02), αφού δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.