Αμφίρροπη η αναμέτρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Αμφίρροπη η αναμέτρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ

Οκτώβριος 03, 2010 - 14:56
9 σχόλια

Μαύρα... σύννεφα έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάνω απο την Ιπποκράτους, σχετικά με τις Περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου.
Την Παρασκευή έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δημοσκοπήσεις για τις 13 περιφέρειες και τα νέα δεν ήταν ευχάριστα...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορέις του parapolitika, οι συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι σε επίπεδο περιφερειών το κυβερνών κόμμα θα κερδίσει σίγουρα την Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο, τη Δυτική Ελλάδα και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Αντίθετα, σίγουρα θα χάσει την Κεντρική Μακεδονία και την Δυτική Μακεδονία, ενώ θα δώσει σκληρή μάχη στην Ηπειρο, τα Ιόνια νησιά, στην Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, το Βόρειο Αιγαίο αλλά και στην Πελοπόννησο. Εκεί οι δημοσκοπήσεις δείχνουν αμφίρροπες αναμετρήσεις!

Η εξέλιξη αυτή έχει αγχώσει και... απογοητεύσει τους επιτελείς της Ιπποκράτους, γι' αυτό και διαρρέεται απο το ΠΑΣΟΚ ότι στόχος τους είναι οι... 7 περιφέρειες, απο 10 που ήταν στις αρχές του φθινοπώρου!

Πηγή: www.parapolitika.gr


9 Σχόλια

Το parapolitika.gr δε φημίζεται για το πόσο αντικειμενικό είναι. Μια επίσκεψη και μόνο αρκεί για να το καταλάβεις. Πάντως αν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ (που πολύ δύσκολα θα ψηφίσουν Δράκο) συσπειρωθούν έστω και στο 75% και με το 20-30% που τσιμπάει ο Πέτρος απο τη δεξαμενή της ΝΔ πολύ δύσκολα θα χάσει.

to parapolitika.gr den prepei na to empisteuste. einai ena bameno mple site me prosopida antikeimenikou xoris na ta karafernei. kribei pragmatikes dimoskopiseis poy deixnoun 10 kai bale monades diafora kai tora paizei kryftouli gia amfiropi maxi!

Μόλις δημοσιοποιήθηκε δημοσκόπηση που δεν έκανε ο Τατούλης μόνος του και άρχισαν τα όργανα!!! Αξιόπιστοι είναι μόνο οι παπαγάλοι του "Αυστηρά Ανεξάρτητου"

Για να σταματήσουν τα ψεματάκια. 1ο. Το parapolitika.gr το διευθύνει δημοσιογράφος που είναι γέννημα, θρέμμα και τρόφιμος του πολιτικού συστήματος Μητσοτάκη. 2ο. Έχει δημοσίως δηλώσει στα στέκια που συχνάζει, ότι δεσμεύεται στη στήριξη Τατούλη. 3ο. Διακατέχεται από μένος κατά της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο εκδηλώνει ανοικτά και σε κάθε ευκαιρία.

4ο και τελευταίο, έχει συστηματοποιημένα και απολύτως συνειδητά εκτοξεύσει οχετούς ψεμάτων σε βάρος της υποψηφιότητας Δράκου. Παράδειγμα, σε αναρτήσεις έχει παρουσιάσει τον Σταύρο Δήμα απέναντι στην επιλογή Δράκου, ενώ έχει απόλυτη γνώση του γεγονότος ότι ο γιος του αντιπροέδρου της ΝΔ Χρήστος, που είναι δικηγόρος, οικονομολόγος και πολιτικός επιστήμων, ανήκει στο επιτελείο του Δράκου και μάλιστα έχει αναλάβει το γενικό συντονισμό στη σύνταξη του προεκλογικού προγράμματος.

Επίσης, ο ίδιος δημοσιογράφος στο ίδιο site είχε ανεβάσει ανάρτηση που έκανε λόγο για δημοσκόπηση που έδινε Τατούλη μπροστά με 13%. Φυσικά, δεν αναφερόταν ούτε εταιρεία, ούτε εντολέας, ούτε δείγμα, χρόνος διεξαγωγής, μεθοδολογία και αναλυτικά αποτελέσματα. Μούφα ανάρτηση δηλαδή!

Για τον λόγο αυτό, ο δημοσιογράφος έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση όπως-όπως. Διαφορετικά, αντιμετώπιζε την πιθανότητα να κατηγορηθεί, ή και να διωχθεί για σκόπιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Εν κατακλείδι, καλά μου Τατουλάκια, όχι μόνο το συγκεκριμένο site και ο δημοσιογράφος είναι καταδικοί σας, αλλά φανταστείτε πόσο μαύρα εξελίσσονται τα μηνύματα για τον υποψήφιο για τον οποίο εργάζεστε, εφόσον ακόμη και τα δικά σας sites και blogs σας παρουσιάζουν να αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

Συνταχθητε με τη Νεα Νεα Δημοκρατια της ΠΟΛΑΝ , της ΔΗΑΝΑ και του ΚΕΠ!Υπακουστε στη σταλινικη διαταγη του διαβοής εκλεγμενου.. γραμματέα του Κομματος...και ψηφιστε Πετρο Τατουλη.