Άμεση ανάγκη για αίμα μετά το τροχαίο στην Τρίπολη

Άμεση ανάγκη για αίμα μετά το τροχαίο στην Τρίπολη

Μάιος 06, 2015 - 14:18
0 σχόλια

Nέα ενημέρωση 21:00

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη στο κάλεσμα της οικογένειας του 37χρονου, του οποίου η κατάσταση σταθεροποιήθηκε αλλά είναι ακόμα κρίσιμη. Η οικογένεια κάνει έκκληση για αίμα. Μπορείτε να δώσετε αίμα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και την Πέμπτη 7 Μαΐου 8:30-13:30 και 18:00-20:30, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο για τον ασθενή Λιαμπότη Δημήτρη.

Ανάγκη για αίμα έχει προκύψει μετά το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον δρόμο προς Τεγέα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Τρίπολη.

Ο οδηγός του ΙΧ έχει μεταφερθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και η οικογένειά κάνει έκκληση για αίμα. Ο 37χρονος είναι γιος του Πρoέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ψηλής Βρύσης κ. Λιαμπότη.

Όσοι θέλουν και επιθυμούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου από τις 18:00 έως και τις 20:30 για τον ασθενή Λιαμπότη Δημήτρη.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.