Το άλυτο θέμα των χώρων στάθμευσης συζητήθηκε στο ΔΣ Τρίπολης

Το άλυτο θέμα των χώρων στάθμευσης συζητήθηκε στο ΔΣ Τρίπολης

Φεβρουάριος 21, 2017 - 21:42
3 σχόλια

Το θέμα των χώρων στάθμευσης έχει τεθεί επανειλημμένως στο ΔΣ Τρίπολης, καθώς το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης έχει παγώσει και δυστυχώς οι μέχρι πρότινος χώροι στάθμευσης έκλεισαν και χαρακτηρίστηκαν ως ιδιωτικοί, αφήνοντας τους οδηγούς σύξυλους, να ψάχνουν για μια θέση αν σταθμεύσουν το όχημά τους.

Κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου, ο κ. Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη –Αλλάζουμε τα Δεδομένα», έθεσε ξανά το ζήτημα, των μισθωμάτων των οικοπέδων για τους χώρους στάθμευσης που δεν ανανεώθηκαν, υπογραμμίζοντας ότι η μίσθωση που έχει γίνει είναι εμπορική, και ότι οι άνθρωποι αυτοί θα πληρωθούν, είτε ο Δήμος τα χρησιμοποιήσει είτε όχι.

Υπάρχει γνωμοδότηση από την Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης και δεν υπάρχει κάποια εμπορική μίσθωση αλλά και αστική,

είπε ο δήμαρχος απαντώντας στον κ. Τσιαμούλο, ο οποίος ρώτησε για το τι γίνεται με την «διαμάχη» που έχει ο Δήμος με επιχειρήσεις στην Τρίπολη.

Όλα τα μισθώματα έληξαν με το τέλος του έτους, και όσες παρατάσεις υπήρχαν δόθηκαν από την αρχή του έτους.

Για το αν έχει γίνει αγωγή, είπε δεν έχει γίνει κάποια αγωγή αλλά ο ίδιος έχει παραλάβει κάποιο εξώδικο από κάποιον ιδιώτη ο οποίος έχει το οικόπεδο στην οδό Λαγοπάτη.
Όπως ανέφερε ο κ. Παυλής, ο ιδιώτης θέλει πάση και θυσία να μισθώσει ο Δήμος το οικόπεδο. Αυτό όμως δεν γίνεται, όπως διευκρίνισε, γιατί σύμφωνα με την μελέτη που έχει γίνει δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Καλά περιμένετε αποτέλεσμα από τον Παυλή και το συνάφι του; Στη Λαγοπάτη ήταν το μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης που δεν κινδυνεύαμε να τρακάρουμε και μας λέει ότι λόγω της κυκλοφοριακής μελέτης ( η οποία δεν είναι έτοιμη) δεν το χρειάζεται !!!! νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο !!!! μάλλον αυτός που το έχει δεν του φέρνει ψιφαλάκια !!!!

Κάποιοι που ευθύνονται για το μπάχαλο στην στάθμευση στην πόλη μας βρίσκονται και σήμερα κοντά σου κ. Μήτσο μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.