Άλυτα προβλήματα ταλαιπωρούν τους κατοίκους των χωριών Μάναρη και Δόριζας (pics,vid)

Άλυτα προβλήματα ταλαιπωρούν τους κατοίκους των χωριών Μάναρη και Δόριζας (pics,vid)

Νοέμβριος 09, 2017 - 11:13
1 σχόλια

Για την κακή κατάσταση που παρουσιάζει το οδικό δίκτυο εντός οικισμού Μάναρη μίλησε ο εκπρόσωπος της Τοπικής κοινότητας Χρήστος Τσουμπρής. Ο κ. Τσουμπρής ύστερα από τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε μαζί με τους άλλους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων ΔΕ Βαλτετσίου, μίλησε για τα σημεία στα οποία απαιτείται επέμβαση με τσιμέντο και πίσσα και όπου ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, ενώ, όπως ανέφερε, έχουν γνωστοποιηθεί στον Δήμο μέσω του τεχνικού προγράμματος.

Να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, όταν έγινε και η λήψη των πλάνων, ο Δήμος είχε ρίξει σε δυο σημεία μια μικρή ποσότητα ψυχρής πίσσας.
Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως ανέφερε ο κ. Τσουμπρής, πάνε πίσω τα έργα, με ευθύνη της δημοτικής αρχής.

Ένα ακόμα έργο που πρέπει να γίνει, έχει να κάνει με τη συντήρηση της παιδικής χαράς, που έγινε από χρήματα των ΑΠΕ το 2013 και δυστυχώς έχει παραμεληθεί και έχουν καταστραφεί κάποια εξαρτήματα.

Εμείς την πάγια προκαταβολή που παίρναμε, την διαθέταμε για κάποιο καθαρισμό από τα χορτάρια, ή για τη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων έργων

Τέλος, ο κ. Τσουμπρής επεσήμανε ότι το χωριό είναι αποκομμένο από το τηλεοπτικό σήμα, αφήνοντας τους κατοίκους του χωριού χωρίς τηλεόραση.

Είναι κοροϊδία και εμπαιγμός των κατοίκων να μην έχουν πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια

Έπειτα, κ. Λυμπερόπουλος εκπρόσωπος της ΤΚ Δόριζας μίλησε για ένα οδικό έργο που ενώνει το χωριό και είναι σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς ούτε με γαϊδούρι δεν μπορεί κάποιος να προσεγγίσει το χωράφι του ή την εκκλησία που υπάρχει εκεί.
Πρέπει να έρθει το γκρέιντερ, είπε κλείνοντας ο κ. Λυμπερόπουλος.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκπρόσωποι των χωριών Μάναρη και Δόριζας: Πρέπει να γίνουν έργα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.