Άλωσαν την Μεγαλόπολη τα κορίτσια του Αρκαδικού στο βόλεϊ

Άλωσαν την Μεγαλόπολη τα κορίτσια του Αρκαδικού στο βόλεϊ

Μάρτιος 04, 2015 - 21:55
0 σχόλια

Και η selfie της νίκης

Μεγάλη νίκη με 0-3 σετ πέτυχαν τα κορίτσια του Αρκαδικού στο ντέρμπι της παραμονής του Περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ  κόντρα στα Λύκαια το απόγευμα της Τετάρτης (4/3) στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης.

Τα κορίτσια του Αρκαδικού επιβλήθηκαν με 23-25, 20-25 και 13-25 πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν να μην χάσουν κανένα σετ και έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την παραμονή τους στην κατηγορία μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα (18:00) της Κυριακής (8/3) είναι η τελευταία αγωνιστική με τα κορίτσια του ΣΕΦΑ να φιλοξενούν την Ολυμπιάδα Πατρών στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης όπου με νίκη μένουν και τυπικά στην κατηγορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Λύκαια.

Σε περίπτωση που ο Αρκαδικός ηττηθεί από την Ολυμπιάδα και μπορέσει και πάρει όμως 2 σετ ακόμα και με νίκη των Λυκαίων στην Μεγαλόπολη σώζει την κατηγορία όπως επίσης και σε ήττα και των δύο ομάδων της Αρκαδίας από τις αντίστοιχες της Αχαΐας και πάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Τρίπολης θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.