Άλμα τίτλου για την Λέρνα των Αρκάδων (vid)

Άλμα τίτλου για την Λέρνα των Αρκάδων (vid)

Απρίλιος 16, 2018 - 11:09
0 σχόλια

Η Ένωση Λέρνας βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας και την άνοδο της στην Γ' Εθνική μετά την νίκη της με 2-1 επί του Τροιζηνιακού στο Κιβέρι με 2-1.

Έτσι λοιπόν η ομάδα της Λέρνας έφθασε τους 68 βαθμούς ανοίγοντας την διαφορά της στους 5 πόντους από την δεύτερη Κοιλάδα που έχει 63 και ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με 2-2 με τον Ατρόμητο Παναριτίου για την 26η αγωνιστική.

Πλέον η Ένωση είναι το απόλυτο φαβορί κρατώντας την υπόθεση τίτλος στα χέρια της και ενώ απομένουν ακόμα 4 αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία του Αργολικού πρωταθλήματος σε μια άκρως συναρπαστική μάχη.

Στην αναμέτρηση με τον Τροιζηνιακό αγωνίστηκαν δύο από τους 4 Αρκάδες που βρίσκονται στο ρόστερ αφού οι Τέλης Σαλαπάτας και Κώστας Κολλίοπουλος δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Ωστόσο Φίλιππος Σαλαπάτας και Γιώργος Αρδάμης βρέθηκαν στην βασική ενδεκάδα σε όλο το 90λεπτό έχοντας μάλιστα και μεγάλη συμβολή στην νίκη αφού το δεύτερο τέρμα της Λέρνας ξεκινάει από ασίστ με το κεφάλι του Αρδάμη.

Τα τέρματα της Ένωσης Λέρνας πέτυχαν οι Τριανταφύλλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο και ο Γεώργας στο 41' με τον Τροιζηνιακό να μειώνει στο τελικό 2-1 με τον Σουμπάμ στο μετά από φάση διαρκείας.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Ένωσης Λέρνας με τον Τροιζηνιακό από το βίντεο του ArgolidaPortal.gr

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χ. Αγγελόπουλος): Κατσαούνης, Γεώργας, Αντωνιάδης, Κατσίρης, Πίτρης, Αρδάμης, Διαμαντής, Τριανταφύλλου, Βαρβουλέτος, Φ.Σαλαπάτας, Βαρβέρης (Γάτσιος).

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ. Καραμάνης): Σωτηράκης, Γάτσινος (Μαρίνης), Καλύβας, Σαμπάνης, Μπατζάβαλης, Μητρώκας, Σταματέλος, Δρούγκας (Ανδρέου), Σουμπάμ, Κατσέλης, Σούχλας.

Φωτογραφία: Βασίλης Παπαδόπουλος - Eurokinissi

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 2-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.