Άλλοι υπ' ατμόν, άλλοι εν βρασμώ και κάποιοι στον κόσμο τους

Άλλοι υπ' ατμόν, άλλοι εν βρασμώ και κάποιοι στον κόσμο τους

Ιούνιος 13, 2019 - 15:00
2 σχόλια
Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας!
 
Είπαμε θα ησυχάζαμε με τις καταμετρήσεις και τους σταυρούς, αλλά οι επανακαταμετρήσεις αναπόφευκτες. Τι να κάνουμε, υπομονή.
 
Έχω μια απορία πάντως πάνω σε αυτό: Οι πρώτοι πόσο πιο... πρώτοι θέλουν να είναι πια, και τρέχουν στο Πρωτοδικείο να βρουν έστω και τη μία χαμένη ψήφο με επιμονή που θα την ζήλευε μεταλλωρύχος κυριευμένος από τον πυρετό του χρυσού στο Κλοντάικ;
 
Μήπως, λέω μήπως, κάνουν κακό στην παράταξη;
 
Είτε των νικητών είτε των ηττημένων...
 
Πάντως οι νικητές το γιόρτασαν δεόντως χθες με βαριά ζεϊμπέκικα! Άντε, καλή θητεία!
 
Για ακόμα μία φορά, ασκεπείς οι αγρότες στην Αρκαδία. Πού είναι οι Ενώσεις; Ούτε μία ανακοίνωση για δείγμα. Καλός και ο ΕΛΓΑ, αλλά δεν φτάνει κι αυτό έχει αποδειχθεί.
 
Έχει αποδειχθεί ότι μετά την ήττα, δεν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις εν βρασμώ. Επομένως, προτού πάνε στον πόλεμο κάποιοι, ας μετρήσουν τα άρματα όχι με κριτήριο πόσα νομίζουν ότι τους βρίσκονται, αλλά πόσα πράγματι έχουν.
 
Πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία φαίνεται ετοιμοπόλεμος, με πλάνο για τις εκλογές. Πρωτοφανής η συγκρότηση και η ενεργητικότητα. Υπ' ατμόν και φουλ οι μηχανές. Στο τέλος, βέβαια, σημασία έχει τι θα γράψει το κοντέρ.
 
Εκεί στο Κίνημα Αλλαγής, βλέπετε να παίρνετε έδρα στην Αρκαδία ή... μπα; Κεντρικά το κόμμα δείχνει να έχει κατεβάσει παροχή, και στην Αρκαδία το ίδιο.
 
Στον κόσμο τους!
 
Πάντα, βέβαια, υπάρχει η δικαιολογία «ο Θεός αγαπάει πιο πολύ τους άλλους», σύμφωνα με την ατάκα του Άγγελου Αναστασιάδη, προπονητή της Εθνικής.
 
Αν είναι έτσι, τι να πω, βρε παιδιά, ανάψτε κανένα κεράκι!
 
Αναμένουμε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία. Σήμερα, λένε, κληρώνει. Για να δούμε πόσους γιατρούς θα περιλαμβάνει... Όπως και να έχει πάντως, ο νικητής γιατρός αυτή την περίοδο είναι ένας...
Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εάν θεωρείτε νικητή το Βλάση μάλλον λάθος θα κάνετε γιατί ο Νίκας στην Αρκαδία πάτωσε, από τους άλλους νομούς βγήκε. Αρα χαμένος είναι ο βουλευτάκος μας, γι' αυτό προσπαθεί να κάνει ανίσχυρο ψηφοδέλτιο και κόβει τους πάντες για να καταφέρει να κάνει τον μονόφθαλμο στους τυφλούς, χα χα χα ...

Πραγματικά είναι να γελάς με κάποιους συγκεκριμένους "πρώτους". Μια ζωή πρώτοι και στην ουσία ...ΤΙΠΟΤΑ! Φυσικά και μόνο κακό έκαναν στην παράταξη. Αλλά που να πάρει χαμπάρι ο αρχηγός...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.