Άλλοι στα μπλόκα, άλλοι στη δουλειά

Άλλοι στα μπλόκα, άλλοι στη δουλειά

Φεβρουάριος 08, 2016 - 09:35
0 σχόλια

Από τη μια πλευρά, είναι οι χιλιάδες αγρότες που διαμαρτύρονται για το φορολογικό και το Ασφαλιστικό και έχουν στρατοπεδεύσει σε όλο το μήκος των Εθνικών και επαρχιακών οδών, ενώ ετοιμάζονται να κατεβούν και στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά, είναι ο κόσμος που ταλαιπωρείται στις ουρές και χάνει την υπομονή του μέρα με τη μέρα, καθώς περιμένει ώρες στην ουρά εγκλωβισμένος για να φθάσει στον προορισμό του. Είναι και κάποιοι άλλοι, που μοιάζουν να χλευάζουν τις κινητοποιήσεις, πουλώντας κανονικά τα προϊόντα τους, όπως κατήγγειλε αναγνώστης στο Arcadia Portal.

Τη φωτογραφία μάς την έστειλε αναγνώστης την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρει στο συνοδευτικό κείμενο, «αυτός ο κύριος έκανε συμπαράσταση στο αγροτικό μπλόκο στους μύλους πουλώντας στον Κολοσούρτη πατάτες και πορτοκάλια. Καλό αγώνα σε όλους μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας!».

Την προηγούμενη Πέμπτη, όλη η Ελλάδα παρέλυσε από μια πρωτοφανή απεργιακή κινητοποίηση, στην οποία συμμετείχαν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας: επιστημονικοί φορείς, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι. Γι' αυτό φαινόμενα όπως αυτό τις φωτογραφίας στηλιτεύονται από τους πολίτες, στο μέσον μιας κρίσιμης συγκυρίας για την επιβίωση των εναπομεινασών οικονομικών δυνάμεων της χώρας. 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.