Άλλο Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, άλλο Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως...

Άλλο Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, άλλο Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως...

Αύγουστος 12, 2017 - 09:13
1 σχόλια

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, συνάδελφοι, και όχι μόνο, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο ιερέας στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δύο δενδρύλλια χασίς και αναζητείται, διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας στην Κρήτη. Επομένως, ουδεμία σχέση έχει με τη Γορτυνία, η οποία υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Τα διευκρινίζουμε όλα τούτα, επειδή αρκετοί έχουν παρασυρθεί από εκείνο το «Γορτύνης» και κάνουν λόγο για εξαφανισμένο παπά από τη Γορτυνία, ο οποίος καλλιεργούσε κάνναβη σπίτι του.

Βέβαια, ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα ποια μητρόπολη βρίσκεται πού, δεν θα ήταν λίγο απίθανο το Creta Post να ασχολείται με τη Γορτυνία;..

Σε κάθε περίπτωση, κοιμηθείτε ήσυχοι. Κανένας ιερέας μας δεν καταζητείται για καλλιέργεια χασίς!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κάποιοι-κάποιοι πρέπει να σέβονται την ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως, περιοχή που έδωσε μεγάλο αριθμό Ιεραρχών στο Βυζάντιο & στην Ελλάδα, αυτοί θέλουν να αποδομήσουν την ιερότητα του χώρου αυτού για δικούς τους λόγους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.