Άλλη μια νύχτα... Shock Price στην Τρίπολη (pics,vid)

Άλλη μια νύχτα... Shock Price στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 05, 2019 - 08:36
0 σχόλια

Κώστας Τζιούμης: «Η Λευκή Νύχτα θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί»

Άλλη μία "Νύχτα shock price" πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη με πολλές προσφορές, ειδικές εκπτώσεις, μουσικές και πολλές εκπλήξεις την Τετάρτη 4 Σεπτεβρίου.

Σε δηλώσεις του ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν για τη βραδιά της Νύχτας Shock Price .

Ο κ. Τζιούμης είπε ότι αυτός ο θεσμός θα συνεχιστεί και μέσα από τη συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο, να διερευνηθούν τρόποι για αναβαθμιστεί αυτή η Νύχτα που είναι πολύ σημαντική για την τοπική οικονομία και τα καταστήματα.

Εμείς δεν ήρθαμε στον Δήμο για να γκρεμίσουμε ή για να ακρυώσουμε πράγματα

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού Ελένη Καρούντζου μίλησε για μία ημέρα χαράς, ενώ τόνισε ότι σαν νέα δημοτική αρχή στόχος τους είναι να βγάλουν την πόλη έξω από τον εαυτό της γιατί όπως είπε, το αξίζει η Τρίπολη.

Όχι μόνο πανηγύρια αλλά και ποιοτικές εκδηλώσεις και πολιτιστικού περιεχομένου

Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Παναγιώτης Μαντάς τόνισε ότι πρέπει να θεσμοθετηθεί αυτή η βραδιά για το καλό της πόλης, ενώ τα αποτελέσματά της θα φανούν στις εισπράξεις.

Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Δρ. Κων/νος Μαρινάκος τόνισε ότι η προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά ικανοποιητική καθώς ήρθε και κόσμος από ολόκληρη την Αρκαδίας αλλά και τους γειτονικούς νομούς.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής τόνισε ότι τέτοια γεγονότα σε παραλληλισμό με εκθέσεις συμβάλλουν στην αύξηση ρευστότητας της περιοχής και στη διαφήμισή της εφόσον είμαστε σωστοί επαγγελματίες.

Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ευχάριστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. αλλά και όλους τους επιχειρηματίες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νύχτα shock price 2019

Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης: «Η Λευκή Νύχτα θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί.»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.