Αλλάζει όψη το γήπεδο του Άστρους

Αλλάζει όψη το γήπεδο του Άστρους

Νοέμβριος 27, 2015 - 10:40
1 σχόλια

Mε στόχο να δοθεί πνοή στην αθλητική δραστηριότητα των τοπικών αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων στην Αρκαδία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρεί στην εκτέλεση των έργων σε γήπεδα της Αρκαδίας. Αναμέσά τους και το γήπεδο του Άστρους στο οποίο θα γίνει βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.

Η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» υπεγράφη ανάμεσα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Με το παρόν έργο θα γίνουν οι εξής παρεμβάσεις:
- Μετά προσοχής αποξήλωση υπάρχοντος χλοοτάπητα στα όρια των πλαγίων οριογραμμών του γηπέδου.
- Προμήθεια άμμου χειμάρρου ή ορυχείου και επιμελής διάστρωσή της σε σημεία που θα επιλεγούν από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία ώστε να επιτευχθούν οι κατάλληλες κλίσεις κι επικλίσεις.
- Επιμελής εγκατάσταση προκατασκευασμένου συνθετικού χλοοτάπητα.

Η ισχύς της σύμβασης αρχίζει με την υπογραφή των συμβαλλόμενων μερών και διαρκεί μέχρι την 30-06-2017.

Διαβάστε ολόκληρη την Προγραμματική Συμβάση ΕΔΩ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καμιά τρύπα στους δρόμους του Άστρους (Μεσογείου & Παραλίου) θα κλείσετε; σπάσαμε τα αυτοκίνητά μας κύριοι του Δήμου, άντε μην αρχίσω τον εξάψαλμο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.