Αλλάζει όψη το γήπεδο της Τεγέας (pics)

Αλλάζει όψη το γήπεδο της Τεγέας (pics)

Αύγουστος 11, 2018 - 16:20
19 σχόλια

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο της Τεγέας και όπως όλα δείχνουν σε λίγες εβδομάδες ένα νέο αθλητικό "στολίδι" θα κοσμεί την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης.

Το γήπεδο της Τεγέας μοιάζει με ένα μεγάλο εργοτάξιο μιας και τίποτα δεν θυμίζει τον παλιό ξερό αγωνιστικό χώρο όπως τον γνωρίζαμε από τις βελτιωτικές εργασίες που καθημερινά γίνονται.

Η φορά και η όψη του νέου αγωνιστικού χώρου που πραγματοποιείται αλλάζει όψη σύμφωνα με την μελέτη και όλα σε λίγο καιρό θα είναι τελείως διαφορετικά στο γήπεδο και στους χώρους πέριξ από αυτό.

Με το τέλος των αποστραγγιστικών εργασιών αναμένεται να ακολουθήσει εντός των επόμενων ημερών η τοποθέτηση του νέου πλαστικού χλοοτάπητα όπου και θα σηματοδοτήσει τον δρόμο προς την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του νέου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου. 

Ένα όνειρο ετών για την Τεγέα, τους ανθρώπους της και όλη την περιοχή μέρα με την μέρα αποκτά σάρα και οστά με το Αρκαδικό ποδόσφαιρο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί ένα ακόμα γήπεδο πνοή προς τον αθλητισμό του νομού μας.

Δείτε φωτογραφίες από τα έργα στο γήπεδο της Τεγέας:


19 Σχόλια

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ολοι ψηφιζουμε παυλη στις επομενες εκλογες,αυτος μας εκανε το γηπεδο μας,αυτον θα ψηφισουμε

@20:09 Σκάσε ρε παπαγάλε που θα ψηφίσουμε όλοι το Μαυρογιαλούρο τον Παυλή για να εξαφανιστεί τελείως η Τρίπολη από το χάρτη! Τέσσερα χρόνια δεν έχει σηκώσει ούτε πετραδάκι, δεν έχει κάνει το παραμικρό έργο και θα τον ψηφίσουμε κιόλας! Εσύ ψήφισε και το Βούδα αν θέλεις, εμείς ξέρουμε πάντως σε ποιον θα ρίξουμε φούμο. Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο-Παυλή-Φον Μυγχάουζεν! Απορίας άξιον είναι πάντως ότι έστω και για πλάκα υπάρχουν ανεγκέφαλοι που γράφουν ότι θα ξαναψηφίσουν αυτούς τους πουθενάδες..Ήμαρτον, που λέει κι ο Γεωργίου!

23.36 το σκασε πες το εκει που σε περνει ,στο γιο σου στη μανα σου στο πατερα σου στη γυναικα σου,αλλα οχι σε μενα,εγω θα ψηφισω εκει που γουσταρω εγω, και οχι εκει που θελει ο οποιοσδηποτε,ο παυλης εφτιαξε το γηπεδο που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το ειχε φτιαξει τοσα χρονια,αυτον θα ψηφισουμε,με τις υγειες σου

21:55 Κόψε τους φραπέδες και τα τσιγάρα μεγάλε, γιατί σε πειράζουν στα νεύρα. Σου είπε κανένας να μην τον ψηφίσετε; Έτσι κι αλλιώς 15 ταγάρια είσαστε όλοι κι όλοι και θα γελάνε μέχρι και οι προβατίνες σας με τα χάλια σας. Ότι θα βρίσκονταν πάλι κάποιοι τροκαναραίοι που θα ψήφιζαν αυτούς τους άχρηστος, είμασταν σίγουροι. Καλά σου λέει κι ο άλλος πιο πάνω. Σας φτύνει όλη η Τρίπολη και νομίζετε ότι ψιχαλίζει. Με τη χαρά θα μείνετε όμως, γιατί ο Παυλής μας κουνάει μαντίλι καλαματιανό στις εκλογές. Bye-bye που λένε και στο χωριό σας

Για να μαθαίνετε: Το γήπεδο το φτιάχνει η Περιφέρεια.Ο Δήμος Τρίπολης δεν έχει καμιά σχέση.

@16:18 Δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς τα ταγάρια θα ψηφίσουμε Παυλή. Τη δημαρχάρα των έργων. Κι ας τα κάνει η περιφέρεια κι όχι ο δήμος. Δεν μας νοιάζει και δεν μας κόφτει. Εμείς πάλι Παυλή θα ψηφίσουμε. Γιατί Παυλής ίσον ιδέα. Παυλής ίσον ιδανικό. Παυλής ίσον ανάπτυξη και προκοπή για την Τρίπολη. Παυλής ίσον να λέμε και καμια μ@λ@κία να περνάει η ώρα..

Προς επίρρωσιν των οσων λεει ο συμπολιτης μας 16.18,ναι η Περιφερεια Πελοποννήσου εκτελεί και αυτό το εργο,το γηπεδο Τεγεας ,όπως και πολλα αλλα γήπεδα στην Αρκαδια και σε ολη την Πελοποννησο.

φαντασου λες ΤΩΡΑ θα ψηφισεις παυλη,και τσουζει πολυυυυυυυυυ,δλδ το βραδυ των εκλογων τι τσουξιμο εχει να πεσει,ρε παυλη λεμε δαγκωτο,γελαω απο τωρα

Anonymous 18:30 Γέλα από τώρα γίδι βλαχαδερό, όπως άλλωστε γίδια τσοπαναραίοι είσαστε όλοι όσοι ψηφίσατε αυτούς τους άχρηστους, γιατί στις εκλογές θα κλαίς με μαύρο δάκρυ. Τόσο μαύρο, όσο και το μαύρο που θα φάτε ρε κατσικόβλαχοι που μου θέλετε και δημαρχιλίκια. Σας κράζουν όλοι ρεεεεεε! Ούτε τα αδέσποτα δεν θα σας ψηφίσουν βρε καράβλαχοιιιιιιι!

ρε γελαω απο ΤΩΡΑ λεμεεεεεεεεε,και το βραδυ των εκλογων ξαναλεω ,παλι θα γελαω,γιατι? γιατι ο ΜΟΝΟΣ που δε θα ειναι δημαρχος ειναι ο γιαννακης,εχει να ριξει κλαμα ο γιαννακης εκεινο το βραδυ

08/59 Ρε φιλαράκι συγγνώμη κιόλας αλλά δεν βλέπεις που σε κράζουνε όλοι; Η καρακραγμένη έχεις καταντήσει εδώ μέσα. Τί στο διάολο, μαζόχας είσαι; Ποιος Γιαννάκης και π@π@ριές; Και σε τελική ανάλυση, ποιος χέστηκε για σένα και τι θα ψηφίσεις; Σε ρωτήσαμε; Δεν πα' να κόψεις και το σβέρκο σου; Άντε γιατί πολύ μας τα ζάλισες. Καλά σου ειπε κάποιος, δεν ψηφίζεις και το Βούδα; Γιατί πρέπει να μας το πεις δηλαδή; Εξάλλου για βλακάκο σε κόβω, περιορισμένης ευθύνης και ντουβάρι τελείως. Οπότε δικαιολογείσαι. Μην σου πω ότι έχω καταλάβει και ποιος είσαι γιατί μιλάς πολύ έξω. Θα το καταλάβεις σύντομα...

Γιώργος 18:29 Τί δουλειά έχει ο Παυλής ρε μεγάλε; Αφού το έργο είναι της Περιφέρειας! Ο Παυλής δεν μπορεί να φτιάξει καλά-καλά ένα χώρο για τα αδέσποτα, γήπεδο θα φτιάξει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.