Άλλαξε όψη το Πνευματικό Κέντρο Βλαχέρνας (pics)

Άλλαξε όψη το Πνευματικό Κέντρο Βλαχέρνας (pics)

Νοέμβριος 10, 2018 - 10:43
6 σχόλια

Άμεση δράση ανέλαβε ο νέος Αντιδήμαρχος του δήμου Τρίπολης Παναγιώτης Παπαχρόνης και υλοποίησε αιτήματα του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βλαχέρνας, που είχαν γίνει από το 2016! 

Τοποθετήθηκαν κάγκελα στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Βλαχέρνας, τοποθετήθηκε νέα φωτεινή επιγραφή στο Πνευματικό Κέντρο, τοποθετήθηκαν επίσης πινακίδες που οδηγούν στο Αγροτικό ιατρείο του χωριού, έγινε επισκευή του ιστού της σημαίας του γραφείου της κοινότητας και τέλος έγινε διόρθωση (ορθογραφική) των πινακίδων εισόδου και εξόδου του χωριού μας, στην εθνική οδό (Vlacherna αντί του Blacherna).

Ακόμη άμεσα θα γίνει βάψιμο στα κάγκελα που τοποθετήθηκαν, αλλά και στα κάγκελα του πρώτου ορόφου του Κοινοτικού καταστήματος. Επίσης θα τοποθετηθεί και πινακίδα στην είσοδο προς τον όροφο, που θα αναφέρει τις υπηρεσίες και τα γραφεία που στεγάζονται εκεί (Γραφείο προέδρου τοπικής κοινότητας, Γραφείο ανταποκριτή ΟΓΑ, Βιβλιοθήκη, Γραφείο Α.Ε.Β., κλπ). Εξετάζεται επίσης η τοποθέτηση παγκακιού στην είσοδο του Πνευματικού κέντρου.

*** Να σημειώσουμε πως η φωτιζόμενη επιγραφή που τοποθετήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, είναι δωρεά του ιδίου του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Παπαχρόνη.

(ΠΗΓΗ: vlaxerna.gr)


6 Σχόλια

Σιγα το έργο ρε παιδια!!! Τωρα θα μας πουν οτι αντιδήμαρχος σαν τον Πιτ δεν υπάρχει!!

Τα κάγκελα που είχαν ξηλώσει από τον πεζόδρομο της Δεληγιάννη στην Τρίπολη δεν είναι αυτά;

Δελτίο αποστολής από Δεληγιάννη για Βλαχέρνα για τα κάγκελα κόψατε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.