Άλλαξαν πρόεδρο οι Νέοι Επιχειρηματίες

Άλλαξαν πρόεδρο οι Νέοι Επιχειρηματίες

Μάρτιος 21, 2011 - 15:37

-Παρέδωσε τα ηνία ο Ν. Τότσης στον Σ. Γκουβά
-Συνεχίζεται με ζέση η δράση του σωματείου με  την Τ.Α και την εκπαιδευτική κοινότητα

Της Χριστίνας Τσιορωτά

   Τα ηνία της προεδρίας του Σωματείου νέων επιχειρηματιών παρέδωσε ο για 2 έτη πρόεδρος του Ν. Τότσης. Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Σωτήρης Γκουβάς σε μια… συμφωνία που είχε γίνει από την ίδρυση του σωματείου. Άλλωστε έχει γίνει σαφές πολλές φορές πως σημασία δεν έχουν οι θέσεις σε αυτό το σωματείο αλλά οι δράσεις, οι παρεμβάσεις και οι στοχευμένες κινήσεις για ένα καλό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

« θα ήθελα να ενημερώσω τόσο τα μέλη μας όσο και τους νέους επιχειρηματίες ότι υπήρχε μια κοινή απόφαση όταν ιδρύσαμε αυτό το σωματείο να προσφέρει ο καθένας μας ότι μπορεί από τις διαφορετικές θέσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό το σύνδεσμό. είχα την τιμή να εκπροσωπήσω για 2 περίπου χρόνια το Σωματείο ως πρόεδρος . Τιμώντας τώρα την απόφαση που είχαμε λάβει τότε παραιτούμαι από τη θέση του Προέδρου, θα συνεχίσω από τη θέση του Υπευθύνου των Δημοσίων Σχέσεων, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Σωτήρης Γκουβάς. Δεν αλλάζει τίποτε άλλο, ήταν ένα τυπικό ζήτημα καθαρά…» ανέφερε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τότσης ο οποίος πλέον θα προσφέρει στο σύλλογο από τον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων.
  Ο Σύλλογος ο οποίος καλεί συνεχώς κοντά του νέα μέλη (πληροφορίες δίνονται στο κτίριο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας) έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στις τάξεις των νέων επιχειρηματιών και αυτό αν μην τι άλλο αποτελεί επιβράβευση για τις προσπάθειες αλλά και έναυσμα για την συνέχισή τους. «ο ΣΝΕ έχει αγκαλιαστεί από τους νέους επιχειρηματίες, αυξάνει συνεχώς τα μέλη του ενώ οι παρεμβάσεις που γίνονται από την πλευρά του είναι συνεχείς με αποτέλεσμα να δημιουργούμε καλύτερο πλαίσιο συνεργασίας προς τους νέους. Χαρακτηριστικά θ αναφέρω ότι πρόσφατα είχαμε μια συνάντηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο οποίος μας υποδέχτηκε με πολλές προτάσεις , μάλιστα μιλήσαμε και για την δυνατότητα από τη νέα σχολική χρονιά να βρεθούμε σε κάποια σχολεία και να ενημερώσουμε τα παιδιά για την επιχειρηματικότητα.  Έχουμε επισκεφτεί το Δήμαρχο Τρίπολης, έχουμε βρει ένα πλαίσιο συνεργασίας, τον Πειρφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης τον κ. Μισθό, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου με το οποίον προετοιμάζουμε μια ημερίδα, θα συναντηθούμε με τον Περιφερειάρχη στον οποίον επίσης θα προτείνουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας καθώς σχεδιάζουμε άμεσανα συναντηθούμε και με τον κ. Μητσάκο στον ΟΑΕΔ» κατέληξε ο κ. Τόστης. 

Video: 

youtube://v/RZZACB0sZb8