Αλλαγή ταρτάν, στέγης στο «κλειστό» και νέες κερκίδες στο ΔΑΚ Τρίπολης

Αλλαγή ταρτάν, στέγης στο «κλειστό» και νέες κερκίδες στο ΔΑΚ Τρίπολης

Ιούνιος 04, 2019 - 12:24
1 σχόλια

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο θέμα της υλοποίησης έργων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης, ύστερα από αρκετές καθυστερήσεις.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο δήμος Τρίπολης δείχνει να επανέρχεται σε μία κανονικότητα και οι διαδικασίες για την υλοποίηση έργων συνεχίζουν να «τρέχουν».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Θ. Καραλή ενημερωθήκαμε ότι στις αρχές Ιουλίου που οι ομάδες ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προγραμματική σύμβαση του έργου υπογράφηκε περίπου έναν χρόνο νωρίτερα, στις 10 Οκτωβρίου του 2018, και το έργο είναι προϋπολογισμού 170.000,00 ευρώ με τα χρήματα να δίνονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). (δείτε ΕΔΩ)

«Απομένει μία μόνο υπογραφή μηχανικού και έπειτα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο που έχει ανακηρυχθεί» τόνισε ο κ. Καραλής.

Έτσι αν όλα κυλήσουν ομαλά, αρχές Σεπτεμβρίου οι εργασίες στη στέγη θα έχουν ολοκληρωθεί αφού η σύμβαση αναφέρει ότι σε 2 μήνες από όταν αναλάβει ο ανάδοχος το έργο θα πρέπει να παραδοθεί.

Να αναφέρουμε ότι θα γίνουν εργασίες και στα υπόλοιπα μέρη του ΔΑΚ, οι οποίες θα βελτιώσουν την εικόνα του σταδίου. Σε πρόσφατη επίσκεψη του ο Γενικός Γραμματέας του Αθλητισμού κ. Συναδινός Ιούλιος είχε διαπιστώσει την κακή κατάσταση των χώρων. (δείτε ΕΔΩ)

Οι εργασίες είναι ύψους περίπου 700.000 ευρώ και θα γίνουν με χρήματα από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος».  Οι παρεμβάσεις που αναμένεται να γίνουν, αφορούν την αλλαγή του ταρτάν, τη βελτίωση των κερκίδων και την τοποθέτηση 300 πλαστικών καθισμάτων, τη βελτίωση των αποδυτηρίων και το βάψιμο των πυλώνων φωτισμού.

Τέλος, οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση  του κλειστού κολυμβητηρίου αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, μιας και ο δήμος έχει αποδεχτεί τη χρηματοδότηση περίπου των 1,750 εκατ. ευρώ.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Α ρε Μήτσιο, θα δικαιωθείς μετά δημαρχίας, όπως γίνεται με όλους τους μεγάλους άνδρες!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.