Αλλαγή ώρας στον αγώνα του Παναρκαδικού με τον Παλληξουριακό

Αλλαγή ώρας στον αγώνα του Παναρκαδικού με τον Παλληξουριακό

Μάρτιος 21, 2018 - 19:23
0 σχόλια

Mε απόφαση της ΕΠΟ ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Γ  Εθνικής ( 5ος Όμιλος ) μεταξύ των ομάδων: Παναρκαδικός Α.Ο. -  Παλληξουριακός θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι.

Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε σήμερα 21/3/18 στον Παναρκαδικό Α.Ο. με το σκεπτικό ότι η ομάδα της Κεφαλονιάς θα πρέπει να διευκολυνθεί στη μετακίνησή της από και προς το νησί.

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. καλεί όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν το Σάββατο 24/3/18 στο γήπεδο για να δουν από κοντά την ομάδα στο τελευταίο φετινό αγώνα που θα δώσει εντός έδρας και να χειροκροτήσουν τους παίκτες και τους προπονητές για την προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Παναρκαδικό στις Εθνικές Κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού Α.Ο. θα δώσει τον τελευταίο φετινό αγώνα στην Πύλο απέναντι στον τοπικό Τσικλητήρα την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

Αμέσως μετά το Πάσχα ( 11/4/18 είναι η πρώτη αγωνιστική ) η ομάδα μας θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ως Κυπελλούχος Αρκαδίας 2017 2018.

Τέλος υπενθυμίζουμε σε όλους ότι συνεχίζεται η πώληση λαχνών ( 1 ευρώ κοστίζει ο καθένας ) για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας με δώρο ένα δίκυκλο μηχανάκι για ένα μεγάλο τυχερό.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΚΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.  

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.