Αλλαγή διοίκησης στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (pics,vid)

Αλλαγή διοίκησης στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (pics,vid)

Φεβρουάριος 13, 2019 - 13:00
0 σχόλια

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΙV Μεραρχία Πεζικού) από τον από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπουζάκη,  στον Ταξίαρχο Αθανάσιο Αλεξόπουλο, στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη» (11ο ΣΠ) με το καθιερωμένο στρατιωτικό τυπικό.

Λίγο πριν από την παράδοση, ο κ. Μπουζάκης διάβασε την ημερήσια διαταγή και ανέφερε ότι παραδίδει τη Διοίκηση Κέντρων στον εξαίρετο και αγαπητό συνάδελφο κ. Αλεξόπουλο απερχόμενος από τον ενεργό Ελληνικό Στρατό. Παραδίδοντας τη διοίκηση, αισθάνθηκε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλο το επιτελείο του στρατού, αλλά και όλων των υφιστάμενων διοικήσεων.

Στη συνέχεια, ο παραλαβών διοικητής στην ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση της τιμής που του έχει γίνει, αλλά των υποχρεώσεων και των ευθυνών που απορρέουν από αυτήν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι τοπικές πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.