Αλλαγή διοίκησης στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (pics,vid)

Αλλαγή διοίκησης στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (pics,vid)

Απρίλιος 10, 2019 - 12:01
2 σχόλια

Την Τετάρτη 10 Απριλίου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου (ΙV Μεραρχία Πεζικού) από τον Ταξίαρχο Αθανάσιο Αλεξόπουλο,  στον Υποστράτηγο Νικόλαο Λάλο, στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη» (11ο ΣΠ) με το καθιερωμένο στρατιωτικό τυπικό.

Λίγο πριν από την παράδοση, ο κ. Αλεξόπουλος διάβασε την ημερήσια διαταγή και ανέφερε ότι παραδίδει τη Διοίκηση Κέντρων στον εξαίρετο και αγαπητό συνάδελφο κ. Λάλο απερχόμενος από τον ενεργό Ελληνικό Στρατό. Παραδίδοντας τη διοίκηση, αισθάνθηκε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλο το επιτελείο του στρατού, αλλά και όλων των υφιστάμενων διοικήσεων.

Στη συνέχεια, ο παραλαβών διοικητής στην ημερήσια διαταγή ανέφερε ότι έχει πλήρη επίγνωση της τιμής που του έχει γίνει, αλλά των υποχρεώσεων και των ευθυνών που απορρέουν από αυτήν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι τοπικές πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αλλαγή διοίκησης στην ΔΙΚΕ Πελοποννήσου


2 Σχόλια

Οπως όλα τα στρατόπεδα κάτω από τα Τέμπη είναι για ρουσφετολογικούς λόγους. Οι μονάδες προσφέρουν μόνο στα νησιά και στις παραμεθόριες περιοχές που θα δράσουν αν χρειαστεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.