Αλλαγή δεδομένων με Βασιλακάκη που μένει στον Ατρόμητο

Αλλαγή δεδομένων με Βασιλακάκη που μένει στον Ατρόμητο

Ιανουάριος 30, 2019 - 10:11
3 σχόλια

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Θοδωρή Βασιλακάκη ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και δημοσιεύματα μένει στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο 30χρονός μέσος φαίνεται πως μίλησε με τον Νταμίρ Κάναντι και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του να παραμείνει με τον Αυστριακό τεχνικό να του εξηγεί πως βρίσκεται στα πλάνα του και υπολογίζεται.

Ο έμπειρος μέσος έδειχνε να βρίσκεται με 1,5 πόδι εκτός Περιστερίου και να είναι πολύ κοντά στον Αστέρα Τρίπολης τελικά αποφασίστηκε να μείνει στην ομάδα και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Το γεγονός αυτό στρέφει την αρκαδική ομάδα σε άλλες περιπτώσεις βάζοντας σε εφαρμογή το plan b με τον χρόνο πια να μην είναι σύμμαχος της και μένει να δούμε αν τελικά πραγματοποιηθεί μεταγραφή την ύστατη στιγμή.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΟ ΕΓΡΑΦΑ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ .ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

@10:43 Το έχεις ρουφήξει εσύ όλο το νερό βλαχάκο, οπότε τώρα μπορείς να κλείσεις το στόμα σου, δεν έχει άλλο να ρουφήξεις. Το πολύ-πολύ να βεντουζάρεις τίποτ' άλλο. Ξέρεις εσύ...

η απολυτη ξεφτυλα για την ομαδα αυτο που εγινε ,και βγαινει σωστος ο ανωνυμος που ειπε τραβηξτε το καζανακι , πατωνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.