ALLA D' ALLON: Μουσικά ταλέντα σε μια ροκ συναυλία που ξεχώρισε (photos&video)

ALLA D' ALLON: Μουσικά ταλέντα σε μια ροκ συναυλία που ξεχώρισε (photos&video)

Ιούλιος 29, 2014 - 09:34
0 σχόλια

Στα πλαίσια του Παγκόσμιου συνεδρίου απόδημων Αρκάδων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιουλίου το βράδυ μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο θέατρο μία εκπληκτική μουσική βραδιά.

Το νεανικό συγκρότημα  ALLA D'ALLON χάρισε στην Τρίπολη μία ροκ μουσική βραδιά με νέα αλλά και παλιότερα αγαπημένα μουσικά κομμάτια από την Ελληνική και ξένη μουσική σκηνή τα οποία έχουν χαραχτεί για τα καλά στη μνήμη μας.

Με τη φωνή τους στο τραγούδι η Ελευθερία Τσαγκίρη και η Τζίνα Γεωργακοπούλου ξεσήκωσαν την νεολαία της πλατείας Πετρινού να πάει μπροστά στην σκηνή και να δώσει μια τελείως διαφορετική πνοή στη συναυλία.

Τη μουσική βραδιά έντυσαν οι Γιάννης Γκικόπουλος και η Χριστίνα Προκοπίου στην κιθάρα στα πλήκτρα ο  Βασίλης Γεωργακόπουλος στο μπάσο η Ιωάννα Παναγούλη και τέλος στα τύμπανα ο Γιώργος Κατσιαμπής και ο Δημήτρης Βουτυρίτσας.

Video: 

youtube://v/dCFl-M7_OJw


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.