«Αλήτες προδότες πολιτικοί!» φωνάζουν οι μαθητές της Τρίπολης (pics,vid)

«Αλήτες προδότες πολιτικοί!» φωνάζουν οι μαθητές της Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 29, 2018 - 12:02
136 σχόλια

Σε πορεία διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προχώρησαν οι μαθητές σχολείων της Τρίπολης την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Οι μαθητές που συμμετέχουν, κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν στην ντουντούκα έχει να κάνει με τους πολιτικούς που χειρίζονται το ζήτημα του Μακεδονικού και αναφέρει:  «Αλήτες, προδότες, πολιτικοί»

Οι μαθητές ξεκίνησαν το πρωί από το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, κατευθύνθηκαν προς το 1ο Γυμνάσιο και έπειτα πέρασαν από το κέντρο της πόλης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών της Τρίπολης για τη Μακεδονία


136 Σχόλια

Μπράβο στο portal που προτάσσει το τεκμήριο της αθωότητας κρύβει τα πρόσωπα

μπράβο καλά μου καθοδηγούμενα προβατάκια.....άντε γυρίστε στα σπίτια σας τώρα και από αύριο τέλος η κοπάνα!

Σας ευχαριστούμε που θολώσατε τα προσωπα ετσι έπρεπε.. Όσοι δεν το βλέπετε θολωμενο πηγαίνετε σε οφθαλμιατρο

Οι μαθητές πριν λίγα χρόνια έριχναν μουτζες στους πολιτικούς στις παρελάσεις και κανένας δεν τιμωρήθηκε αλλά τους είπαν και μπράβο. Αίσχος στους καθηγητές που ωθούν τους μαθητές σε αντιδραστικές ενέργειες.

Αμφιβάλλω αν κανένας από αυτούς τους μαθητές γνωρίζει τί είναι η συμφωνία των Πρεσπών, όπως επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι ο λόγος που έκαναν τις πορείες διαμαρτυρίας είναι για να χάσουν μάθημα...

Οι συριζαίοι νομίζουν ότι με το να αποκαλούν καθοδηγούμενα προβοτάκια, αγράμματα και ανερχόμενα φασιστάκια τους μαθητές θα προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Το μυαλό τους και μια λύρα.

Μπράβο στα παιδιά που κάνανε μαζική λαϊκή συσπείρωση για αγώνα και πάλη ενάντια στη συμφωνία έκτρωμα.Εμπρος λαέ μη σκύβεις το κεφαλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι.

Είστε χαρούμενοι που τα παιδιά σας θα γίνουν φασιστάκια και ότι χαζοσύνθημα ακούνε το φωνάζουν με τιμή,αναρωτηθήτε αυτά τα μυαλά που θα οδηγήσουν ,όχι εσάς ,-πλεον είναι φανερό που πηγαίνετε-,αλλά τα καημένα παιδιά σας. Γιατί μέχρι τον εγωισμό σας φτάνει το μυαλό σας,δεν βλέπετε πως καταστρέφεται τα νέα μυαλά.

Φίλε σχολιαστή 19:29, να υποθέσω ότι εσύ κοιμάσαι ήσυχος γιατί τα παιδιά σου δεν κινδυνεύουν να γίνουν φασιστάκια, τώρα δηλ. που τα έχεις? στη Φιλοσοφική με τα συντρόφια του Ρουβίκωνα και παίρνουν μαθήματα επιπέδου από τους κυβερνώντες τη χώρα? μην πιάνετε στο στόμα σας το μέλλον και την ηθική των παιδιών για να κάνετε μικροπολιτική, έκαναν τα παιδιά μια κατάληψη, μια αποχή και βγήκατε όλοι οι δημοκράτες να πείτε την αμπελοφιλοσοφία σας, εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο Αλέξης ... πορείες μόνο προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία ... αφού έχουμε κατεβάσει τα σώβρακα εννοείται ....

Καλυτερα εθνικιστες ελληνες....παρα κωλοτουμπιτσες αριστερες....ρουβικιτσες και αριστεροαναρχιστακια....

Το 70% των μαθητων δεν ξερουν τι γιορταζουμε την 28 Οκτωμβριου του 1940 κ τωρα τα επιασε ο πονος για τη Μακεδονια? Οσο υπαρχουν καθηγητες που καθοδηγουν τα παιδια αυτα τοσο στο διαολο θα πηγαινουμε.Ζητω η ψευτια του πολυτεχνειου!

Ο σύντροφος προβοκάτορας σας είπε κατηγορούμενους αλλά ποιός έχει τη στοιχειώδη αντίληψη να το αντιληφθεί. Για τα πρόβατα δεν τίθεται θέμα, αλλά τα γκεσέμια;

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (και ας μην γνωρίζουν πολλά για την ιστορία μας). ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ - ΕΙΝΑΙ - ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY PARADE ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ.

@SKY ΑΜΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΕ ( Ή ΑΛΒΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ...

22:51 πόσο βλάκας είσαι να συνδέεις την Μακεδονία και τα gay parade; Και μάθε επιτέλους να γράφεις με πεζά στο πληκτρολόγιο παππού. Μην έχεις μονίμως αναμμένο το caps lock.

Τα χρυσαύγουλα θα χέστηκαν απάνω τους από τη χαρά. Να δω τώρα τους αλήτες πολιτικούς πώς θα ξεμπλέξουν το κουβάρι με τόση διαφήμιση που έκαναν στο φασισμό. Το τσογλανάκι θα τρίβει τα χέρια του, πάει ο Κούλης, τα χρυσαύγουλα θα βγουν πρώτο κόμμα στο χώρο της δεξιάς. Μπράβο θεόβλακες. Ηλίθιοι!

Για ποια Μακεδονίας μιλάς; Γεωγραφικά η Μακεδονία είναι μια περιοχή στην οποία υπάρχουν τρία κράτη, Ελλάδα, Βουλγαρία και Γιουγκοσλαβία. Από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο το νοτιότερο τμήμα της Γιουγκοσλαβίας ονομάζεται Μακεδονία. Οι μαθητές τους, για τα παιχνίδια του Γκρουέφσκι, μάθαιναν ότι κατάγονται από τον Μέγα Αλέξανδρο. Αποκαλείς κανίβαλους όσους δεν έχουν την ίδια γνώμη με σένα και νομίζεις ότι καθάρισες. Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις είσαι βλάκας όπως τα παιδιά που διαβάζω ότι διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, έχουν όμως το ελαφρυντικό της ηλικίας. Εσύ τι ελαφρυντικό έχεις;

Μπράβο στα παιδιά που κάνανε μαζική λαϊκή συσπείρωση για αγώνα και πάλη ενάντια στη συμφωνία έκτρωμα.Εμπρος λαέ μη σκύβεις το κεφαλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι.

@Τακη , Δεν ειναι καμια αντιδραστικη ενεργεια .Ειναι το δικιο που μας πνιγει ολους ,το ποταμι που θα πνιξει ολους τους δοσιλογους που καταδικασαν τις επομενες γενιες.Πλεον ειναι αγωναε υπερ βωμων και εστιων .

Ξερολα μονο και μονο που η συμφωνια των Πρεσπων αναγνωριζει την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μακεδονικη γλωσσα ,ειναι λογος για να βγουμε ολοι στους δρομους εναντιων των αλυτρωτικων σχεδιων των σλαβων-αλβανων- και ρομα κατοικων του διπλανου κρατιδιου.

Το ποσοστό των μαθητών που δε γνωρίζουν σχετικά με το "Μακεδονικό" οπωσδήποτε είναι μεγάλο, εάν πράγματι αναλογιστεί κανείς ότι οι γνώσεις τους για την Ιστορία, χωρίς δική τους ευθύνη, είναι μηδαμινές. Όσο λυπηρό μπορεί να είναι αυτό το γεγονός, άλλο τόσο λυπηρό και τραγικό ίσως, είναι το γεγονός ότι τις ίδιες γνώσεις έχει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας... Κι εάν τα παιδιά, μπαίνουν σε μια τέτοια περιπέτεια, απλά για να παίξουν, δεν τρέχει και τίποτα. Αλλά, το να παίζει ο Τσίπρας (και ο κάθε Τσίπρας...) με τέτοια σοβαρά θέματα, είναι επικίνδυνο για το μέλλον αυτής της Χώρας...

Αριστερες κωλοτουμπίτσες....αποκαλυφθήκατε.....δε σας πιστευει πια κανένας...... Πάντα ψεμματα λεγατε και τωρα θα τα καταφερνατε με τα ψεμματα.....αλλά τωρα δυστυχως για σας......υπάρχει μή ελεγχόμενη ενημερωση.....διαδίκτυο.....

Ουτε ΠΑΜΕ - Ουτε ΓΣΕΕ - Παρε τον αγωνα σου στα χερια σου Λαέ. Η αυτοοργάνωση των μαθητών θα γίνει ο τάφος των Γραφειοκρατών. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Η ΛΑΣΠΗ ΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ&ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Κ Α Τ Α Λ Η Ψ Ε Ι Σ ΠΑΝΤΟΥ !!

Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ήταν "καταληψίας" και μας το παρουσιάζει ως παράσημο στην ζωή του, λογικό είναι και τα παιδιά να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν καταλήψεις. Καμία κατάληψη σε κανένα σχολείο δεν πρέπει να γίνεται, είναι απαράδεκτο. Το σχολείο είναι για απόκτηση γνώσεων και μόνο. Κακώς κάκιστα κάνουν τα παιδιά καταλήψεις, αν και στην ουσία έχουν δίκιο. Η Μακεδονία είναι Ελληνική και ΜΟΝΟ. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι καταλήψεις είναι λάθος, οι μαθητές για οποιαδήποτε κατάληψη θα πρέπει να έχουν συνέπειες. Γυρίστε στα σχολεία σας, το να μην κάνετε μάθημα μόνο κακό σας κάνει.

είναι τυχαίο ότι δήθεν μαθητές-σχολιαστές-υποστηρικτές χρησιμοποιούν παρόμοιο ύφος, σκεπτικό και επιχειρηματολογία με την ακροδεξιά; Δεν νομίζω. Κρίμα αν είναι πράγματι μαθητές και έχουν τυφλωθεί από τώρα από τα ακροδεξιά πιστεύω.

@11:16 Τη googlαρες και τη βρήκες και μας το παίζεις έξυπνος, ε; Θα περιμένεις πολύ πάντως, γιατί δεν συνηθίζω να κάνω διάλογο μα τα παπ@@@ια μου. Τουλάχιστον εγώ είμαι ξερόλας με "ο" ρε ξύλο απελέκητο, ενώ εσύ είσαι "ξερώλας" γιατί στο μάθημα της ορθογραφίας μάλλον ροχάλιζες. Τράβα ρούφα το αβγουλάκι σου τώρα και τουμπέκα κι όταν βγάλεις τρίχες έλα να μιλήσουμε..

Κρίμα είναι να τους κοροιδεύει η άκρα αριστερά!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΜΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ - ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ GAY PARADE ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.

Αυτό είναι το ζητούμενο για τους συριζαίους βαφτίζουν τα παιδιά χρυσαυγήτες με απώτερο σκοπό έστω και από αντίδραση να τα σπρώξουν κατά εκεί, σε αυτούς έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαιναν, ντροπή σε αυτούς που θέλουν να αναβιώσουν το μίσος για ψηφοφορικους σκοπούς

Παύλο, κουβαλάτε νερό στο μύλο των χρυσαύγουλων. Είσαι σίγουρος ότι, όταν "απελευθερώσετε" τη χώρα από τη "σκλαβιά" των συριζαίων, θα είσαστε σε θέση να ελέγξετε τους νεοναζί;

Ακόμα μια φορά η ΧΑ στην υπηρεσία του Τσίπρα. Αναταραχή που μόνο τη ΝΔ μπορεί να ζημιώσει και να διχάσει και ήδη η καραμανλοκρατικοδίαιτη ΔΑΚΕ καθηγητών με κατάπτυστη ανακοίνωση υπονομεύει τον Κυριάκο στηρίζοντας το μπάχαλο στα σχολεία.

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ - Αν υπήρχε ίχνος κουλτούρας δεν θα γράφατε τόσες ανοησίες.

Οι μαθητικές κινητοποιήσεις δεν έχουν κομματική σφραγίδα, έχουν μόνο ένα χρώμα το γαλάζιο κι αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Ελλάδα.

μίλησε και ο κατερχόμενος κομμουνιστάκος τι έγινε λείπει ο λαθρό σου από το σπίτι και έπιασες το πληκτρολόγιο ουστ πίσω στην μπούργκα σου ρε

Πάντως η επόμενη κίνηση του συστήματος μετά την λάσπη μπορεί να είναι παρακρατικοί (ρουβικωνοπούλες, πρακτορόπουλα, antifa, αναρχoάπλυτοι), να παρεισφρήσουν στις πορείες και να δημιουργήσουν επεισόδια ή να δώσουν λανθασμένες εντυπώσεις στην κοινωνία για ακροδεξιά καπέλωμα των κινητοποιήσεων της νεολαίας.

Οι μόνοι έξυπνοι της υπόθεσης είναι οι μαθητές που βρήκαν μια ωραία δικαιολογια (έστω και κάποιους μήνες μετά) για να χάσουν μάθημα ενω υπάρχει απέναντί τους μια κοινωνία ηλιθίων που αντί να βλέπουν το προφανές (την κοπάνα)... τσακώνονται για το πόσο εθνικόφρονες ειναι οι μαθητές της χώρας.....

όπα, τι εκφράσεις είναι αυτές Γιωργάκη; σ' είχα για άξιο φορέα του ελληνικού πολιτισμού...... πώς βάζεις τέτοιες λέξεις στο στοματάκι σου; α,και κάτι ακόμη: όσα ψευδώνυμα και γραφές να αλλάζεις, εγώ θα σε αναγνωρίζω πάντα!...... ατιμούλικο! τα μισά ποστ εδώ μέσα είναι δικά σου (για να μη νομίζει ο κόσμος πως τρώμε σανό - μόνο εσύ υπερασπίζεσαι την εθνικιστική αθλιότητα των χρυσαύγουλων - ένας είσαι - κι είσαι τόσο μακριά (νυχτωμένος εννοώ... ξέρεις εσύ)

Επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας εδώ Μέσα,ως γονέας θέλω να ενημερώσω ότι όλο αυτό δεν έγινε για να χάσει κάποιος μάθημα. Τα παιδιά πήραν κανονικά απουσίες,τις οποίες θυσίασαν για να διαμαρτυρηθούν αντί να κάτσουν σπίτι τους ή να βγουν για έναν καφέ Οπότε όλοι οι στενομυαλοι ξυπνήστε και καλύτερα να έχετε γνώση της κατάστασης πριν πατήσετε το πληκτρολόγιο σας

Η νεοναζι θα σβησουν σιγα σιγα ,οπως ο καρατζαφερης.Μολις εξαφανιστουν οι Σφυριζαιοι θα εξαφανιστουν και αυτοι.Οι φασιστες πανε μαζι.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.