Άλεξ Λίτζιον: «Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί»

Άλεξ Λίτζιον: «Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί»

Φεβρουάριος 13, 2016 - 20:09
0 σχόλια

Ενθουσιασμένος για την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε η ομάδα του ήταν ο Άλεξ Λίτζιον εκπροσωπώντας τους παίχτες του Αρκαδικού στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Αμερικανός άσος τόνισε πως όσο περνάει ο καιρός ο Αρκαδικός θα γίνεται όλο και καλύτερος ενώ χαρακτήρισε φανταστικούς τους φιλάθλους του Αρκαδικού που ήταν ο έκτος παίχτης της ομάδας για να φθάσεις τη ν μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλεξ Λίτζιον:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα, είχαμε νέους παίκτες όπως και μένα, αλλά παίξαμε καλά και πιστεύω πως όσο περνούν οι μέρες θα πηγαίνουμε όλο και καλύτερα. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νίκη, κοιτάμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και κάθε αγωνιστική θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε πιο σκληρά, πιο ομαδικά στην άμυνα, τότε καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Στο πρώτο μισό του ματς μία ο ένας, μία ο άλλος έβαζε καλάθι, αλλά σιγά-σιγά αρχίσαμε να παίρνουμε διαφορά. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί. Ήταν ο έκτος παίκτης μας κάθε φορά που βάζαμε ένα καλάθι, κάθε φορά που βγάζαμε μια άμυνα. Μας βοήθησε πολύ σε ένα ματς που έπρεπε αναγκαστικά να το κερδίσουμε και το κερδίσαμε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.