Αλαλούμ στη διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΦΟΔΣΑ (vid)

Αλαλούμ στη διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΦΟΔΣΑ (vid)

Σεπτέμβριος 09, 2016 - 12:00
0 σχόλια

Σε παιδική χαρά μετατράπηκε η συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, με αφορμή το δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης που είχε να κάνει με την εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση του κ. Ανδρικόπουλου.

Το Σώμα έκανε τις προτάσεις του για τα ονόματα που θα έμπαιναν στην ψηφοφορία, αλλά μερικοί ήθελαν την αναβολή του θέματος.
Όλως περιέργως, την αναβολή του θέματος, το οποίο ήταν στα ημερήσιας διάταξης,  την ήθελε και η Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, πράγμα το οποίο είναι ιδιαιτέρως παράξενο και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Να αναφέρουμε ότι εκείνη τη στιγμή δύο ήταν τα ονόματα τα οποία είχαν πέσει στο τραπέζι, αυτό του αντιπροέδρου του Φορέα κ. Γρυπιώτη και αυτό του μέλους και πρώην δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Σκαντζού.
Η ψηφοφορία για την αναβολή του θέματος έγινε ούτε μία ούτε δύο αλλά περισσότερες φορές, καθώς δεν ήταν δυνατόν να βγει άκρη στην καταμέτρηση των ψήφων!

Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένα αλαλούμ με το Σώμα να έχει να χέρια του σε ανάταση αλλά όλο κάτι «χαλούσε» στην καταμέτρηση των ψήφων. Ύστερα από αρκετά λεπτά η καχυποψία επικράτησε για ακόμα μία φορά, με τον αντιπρόεδρο να καλείται να εξηγήσει διαβάζοντας τα ονόματα των μελών τα οποία ψήφισαν υπέρ και κατά. Στο τέλος και ύστερα από πολύ προσπάθεια, το Σώμα έβγαλε απόφαση να αναβληθεί το θέμα της εκλογής του προέδρου καθώς 20 μέλη ήθελαν να «ξανασκεφτούν» ποιον θέλουν για πρόεδρο ενώ 19 ήταν τα μέλη τα οποία έκριναν ότι αυτή η διαδικασία έπρεπε να κλείσει.

Σημειωτέον ότι η απόφαση αυτή προσθέτει ακόμα μεγαλύτερες καθυστερήσεις στο έργο του Φορέα, που έχει να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο φόρτο υποχρεώσεων σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αλαλούμ στη διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΦΟΔΣΑ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.