Άκυρος ο προϋπολογισμός της ΚΕΔΗΤ - Σμυρνιώτης: Ο Παυλής συγκαλύπτει σκάνδαλο

Άκυρος ο προϋπολογισμός της ΚΕΔΗΤ - Σμυρνιώτης: Ο Παυλής συγκαλύπτει σκάνδαλο

Οκτώβριος 19, 2018 - 17:22
5 σχόλια

Ο προϋπολογισμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης δεν εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, με απόφαση της τελευταίας που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια στις 15 Οκτωβρίου, μόλις λίγες ημέρες αφότου είχε συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, εγκρίνοντας τον προϋπολογισμό της Επιχείρησης, και μάλιστα εννέα μήνες μετά την έναρξη του οικονομικού έτους.

Θυμίζουμε ότι σε εκείνη τη συνεδρίαση η αντιπολίτευση επιτέθηκε με ομαδικά πυρά εναντίον του δημάρχου Δημήτρη Παυλή, κάνοντας λόγο γαι σκάνδαλο. Συγκεκριμένα, οι επικαφαλής της αντιπολίτευσης ζήτησαν και πάλι να γίνει οικονομικός έλεγχος στην Επιχείρηση (δείτε ΕΔΩ).

Ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης με αφορμή την ακύρωση του προϋπολογισμού της ΚΕΔΗΤ, που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, να σημειώσουμε, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Με την 220222/15.10.2018 (ΑΔΑ 6ΤΙΛΟΡ1Φ-ΩΥΨ) απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την 966/01.10.2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης που επικύρωνε - εννιά ολόκληρους μήνες μετά την έναρξη του Οικονομικού Έτους - τον Προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΤ έτους 2018.
Το σκεπτικό της απόφασης αναδεικνύει την απόλυτη αναισθησία του κ. Παυλή και την εμμονή του να συγκαλύπτει το σκάνδαλο - γιατί άραγε(?) - καλυπτόμενος βέβαια και πίσω από την τραγική καθυστέρηση του ΣΕΕΔΔ - και πάλι γιατί (?) - να ολοκληρώσει το πόρισμα ελέγχου και να το αποστείλει στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε την απόφαση της Αποκεντρωμένης ΕΔΩ.

 


5 Σχόλια

Ρε γατάκια αφού δε φταίει ο Μητσαρας! Οι άλλοι φταίνε ! Τα είπαμε αυτά ! Ο Μηταρας πάει ευθεία , ο γιαλός είναι στραβός ! Φαντάσματα παντού

Και τί θα κάνει η αντιπολίτευση γι'αυτό Γιαννάκη; Εκλογές έρχονται! Θα το κυνηγήσετε για να φορέσουν κάποιοι (λογιστές, χασάπηδες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις) βραχιολάκια ή θα την κάνετε αβαβά τη δουλειά;

Αβαβά τη δουλειά επιχειρούν την κάνουν κάποιοι κυβερνητικοί όψιμοι οπαδοί του Μήτσου καθώς το περιβάλλον της κουμπάρας του που μεταπήδησε στο στρατόπεδο του συνεταίρου του στο β΄ γύρο των εκλογών του 2014.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.