Άξια «εργολάβος» η βουλευτίνα!

Άξια «εργολάβος» η βουλευτίνα!

Ιούνιος 21, 2013 - 15:59
1 σχόλια

Σε καθημερινή σχεδόν βάση διαβάζουμε στο σύνολο του περιφερειακού Τύπου ερωτήσεις που καταθέτουν οι βουλευτές μας στην Βουλή στο πλαίσιο άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με την πορεία κάποιων έργων στην Πελοπόννησο. Μέχρι εκεί καλά. Από κάπου πρέπει κι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν λίγο φως. Υπογραφές και κόντρα υπογραφές στα μνημόνια δεν τους εξασφαλίζουν και τόσο καλή δημοσιότητα. Από την άλλη πλευρά και τα ρουσφέτια έχουν πλέον, εξαιτίας των συνθηκών, σχεδόν εκλείψει.

Κάπου εδώ όμως το παραμυθάκι πρέπει να τελειώσει! Διαβάζουμε σήμερα σε λακωνικά portal την ερώτηση που έχει κάνει η κ. Φεβρωνία Πατριανάκου (βουλευτής Λακωνίας ΝΔ) σχετικά με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης , υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «8 χρόνια χωρίς σχολείο! Έως πότε ο εμπαιγμός;» ( http://www.apela.gr/article/101884/xana-sti-bouli-to-zitima-tou-2ou-dimo...) Μα καλά, η κ. Πατριανάκου δεν διαβάζει εφημερίδες; Δεν ενημερώνεται; Την προηγούμενη εβδομάδα δελτίο τύπου της περιφέρειας Πελοποννήσου γνωστοποιούσε την υπέρβαση των προβλημάτων και την ένταξη του εν λόγω σχολείου στο ΕΣΠΑ.http://www.lakoniaportal.gr/news/4544/sto-espa-i-statiki-enishysi-toy-2oy-dimotikoy-sholeioy-spartis και άλλα πολλά.

Και αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση! Αφού η εν λόγω βουλευτίνα έχει ανοίξει βεντέτα και με δήμους όπως για παράδειγμα με τον Δήμαρχο Μονεμβάσιας για το θέμα του βιολογικού. Ο τελευταίος μάλιστα σε ανακοίνωση του, ψέγει την βουλευτή για το γεγονός ότι κάθε τόσο κάνει ερωτήσεις και ουδέποτε έχει πάρει ένα τηλέφωνο για να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες! Αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ουδόλως την ενδιαφέρουν τα έργα, αλλά απλά και μόνο να κάνει η ίδια ντόρο! Αλλά και στη σύσκεψη που είχε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας με τους βουλευτές του νομού προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία των έργων μόνο εκείνη δεν πήγε!

Η άποψή μας είναι ξεκάθαρη. Ο καθένας που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στον δημόσιο βίο έχει μια τεράστια ευθύνη. Να κάνει αυτό για το οποίο τον εξέλεξαν οι πολίτες. Αν δεν κάνουμε λάθος η κ. Πατριανάκου εξελέγη με την ΝΔ, η οποία έψεγε το ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για επανδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Κάτι τέτοια κείμενα ωστόσο τα έχει πια σήμερα κι η ίδια ψηφίσει. Ας πάψει λοιπόν να αλιεύει ψήφους στα θολά νερά του λαϊκισμού  και ας κάνει όσο καλύτερα μπορεί εκείνη την δουλειά της. Ο τόπος μας χρειάζεται συνεργασίες και όχι ξεκατινιάσματα. Όταν μάλιστα η στόχευση είναι τόσο οφθαλμοφανής (σς. η προσωπική προβολή και πολιτική επιβίωση ) προκαλεί οργή. Οι πολίτες ξέρουν να διαβάζουν. Και καταλαβαίνουν πια και πίσω από τις γραμμές τι θέλει να πει ο …  «εργολάβος» ερωτήσεων!

casper

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

casper πρώτη φορά βλέπω φάντασμα εργολάβο προπαγάνδας του Τατούλη!!! Η αλήθεια είναι ότι ο Τατούλης έχει επιστρατεύσει (με αντίτιμο;) πολλά φαντάσματα να καλύψουν την πολιτική και διοικητική του ανεπάρκεια! Οπότε όσο και αν παλεύεις δεν μπορείς να κρύψεις το αναπτυξιακό φάντασμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου