Ακριβότερες φέτος οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στην Τρίπολη...

Ακριβότερες φέτος οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στην Τρίπολη...

Δεκέμβριος 02, 2016 - 22:32
4 σχόλια

Για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κλήθηκε το ΔΣ Τρίπολης να αποφασίσει κατά τη συνεδρίαση της 2ας Δεκεμβρίου 2016, ψηφίζοντας το κόστος των εκδηλώσεων το όποιος φέτος είναι περίπου 4.000 ευρώ περισσότερα από πέρυσι. Φέτος οι εκδηλώσεις θα στοιχίσουν 80.000 ευρώ. Αναλυτικά:

Για την οργάνωση του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Πετρινού θα καταβληθούν 54.959 ευρώ και 26.998 ευρώ θα κοστίσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τρίπολης.

Να αναφέρουμε ότι την τετάρτη θα ανοίξουν οι εκδηλώσεις με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Πετρινού.

Ο κ. Τζιούμης κατά την τοποθέτησή του δήλωσε: «Παραβλέπω ότι ο κ. Λεμπέσης είναι σε όλες τις εκδηλώσεις. Η οργάνωση της εκδήλωσης για το άναμμα του δέντρου είναι ακριβή, καθώς θα στοιχίσει 18.000 ευρώ για να διοργάνωση την εκδήλωση».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσιαμούλος ρώτησε ποια εταιρία θα πάρει τα χρήματα, επειδή δεν αναφέρθηκε η επωνυμία της, και ο κ. Βρέντας δεν ήταν σε θέση να απαντήσει, καθώς δεν θυμόταν, όπως είπε. «Αναρωτιέμαι», συνέχισε ο κ. Τσιαμούλος, «γιατί δεν ξέρετε ποιος θα έρθει;».

Η κυρία Γιαννούλη ρώτησε για τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν οι συγκεκριμένοι ανάδοχοι που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις.

Ο κ. Γεωργανόπουλος, υπεύθυνος για τα χωριά του Δήμου, είπε ότι με τα στολίδια που υπάρχουν στον Δήμο, θα στολιστούν και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Κατά σε όλα ψήφισε ο Τζιούμης, θεωρώντας υψηλό το κόστος των εκδηλώσεων

Μεγάλες διαφωνίες ανέκυψαν κατά τη συζήτηση του κόστους των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Τρίπολης. Ο κ. Τσιαμούλος, απευθυνόμενος στον κ. Βρέντα, λέγοντας ότι οι εκδηλώσεις δεν θα κινήσουν την τοπική αγορά, έτσι όπως έχουν σχεδιαστεί, και κάλεσε τη δημοτική αρχή να αλλάξει πλάνα και να διοργανώσει εκδηλώσεις που θα κοστίσουν λιγότερο, ψηφίζοντας «παρών».

Η κυρία Γιαννούλη έκρινε το ποσό υπερβολικό, και υπογράμμισε ότι δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών. Ψήφισε «κατά» και έκανε λόγο για ανταποδοτικά στην πλατεία Άρεως όπου θα υπάρχει το λουναπάρκ.

Και τον Σάκη Ρουβά να φέρναμε, δεν θα κόστιζε τόσο το άναμμα του δέντρου!

Η κυρία Ζαμπαθά είπε ότι το χριστουγεννιάτικο χωριό ήταν δημιούργημα του κ. Σμυρνιώτη ο οποίος προμήθευσε τον Δήμο με τα σπιτάκια τα οποία η δημοτική αρχή τα βρίσκει έτοιμα. Η παράταξη Σμυρνιώτη ψήφισε «παρών».

Κλείνοντας, ο κ. Βρέντας, υπεύθυνος για τις εκδηλώσεις, είπε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να κάνει την Τρίπολη γνωστή με τις εκδηλώσεις και να προσελκύσει κόσμο ο οποίος θα επισκεφθεί την Τρίπολη και σαφώς θα ωφελήσει την τοπική οικονομία. Τέλος το θέμα ψηφίστηκε  κατά  πλειοψηφία.


4 Σχόλια

«Για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς...το κόστος των εκδηλώσεων φέτος είναι περίπου 4.000 ευρώ περισσότερα από πέρυσι. Φέτος οι εκδηλώσεις θα στοιχίσουν 80.000 ευρώ». Φάτε τώρα κι άλλο Παυλή ***

όλα μειώνονται μισθοί συντάξεις κτλ κτλ και μόνο ο δήμος τρίπολης αυξάνει τα κόστη...

ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ.ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ? ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

τα χωρια θα στολιστουν με τα απομειναρια στολιδια των πρωην δημων του δημου τριπολης. βλεπεις ειναι χωριατες και πολιτες δευτερησ ευκαιριασ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> και με γιρλαντες << ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ>>

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.