Ακόμα μία θαλάσσια χελώνα νεκρή στο Παράλιο Άστρος

Ακόμα μία θαλάσσια χελώνα νεκρή στο Παράλιο Άστρος

Ιούλιος 28, 2016 - 17:12
0 σχόλια

Ακόμα μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουλίου νεκρή από λουόμενους στο Παράλιο Άστρος, στη σπηλιά μετά τον «Μπαταρόλα».

Έκπληκτοι οι λουόμενοι βρέθηκαν μπροστά στο θλιβερό θέαμα. Η άτυχη χελώνα ήταν αρκετά μεγάλη, και έρχεται να προστεθεί στον μακρό κατάλογο των θαλάσσιων χελωνών που εντοπίζονται νεκρές κατά καιρούς στις παραλίες της Κυνουρίας.

Είναι άγνωστο αν πνίγηκε στην προσπάθειά της να καταπιεί κάποια πλαστική σακούλα -οι χελώνες μπερδεύονται και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το πλαστικό μιας συσκευασίας από τις μέδουσες- ή αν χτυπήθηκε ενδεχομένως από κάποιο σκάφος.

Μόλις πριν από δυο μέρες είχε εντοπιστεί ακόμα μία θαλάσσια χελώνα σε ακτή του Παραλίου Άστρους, ενώ μία φωλιά και μία πιθανή φωλιά έχουν οριοθετηθεί στην περιοχή, προκειμένου να προστατευθούν (δείτε ΕΔΩ).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.