Ακόμα ένας σκύλος νεκρός από φόλα στην Τρίπολη (pics)

Ακόμα ένας σκύλος νεκρός από φόλα στην Τρίπολη (pics)

Σεπτέμβριος 22, 2018 - 13:08
8 σχόλια

Δυστυχώς ακόμα ένας ακύλος εντοπίστηκε νεκρός από φόλα στην Τρίπολη. Το άτυχο ζώο ξεψύχησε επειδή κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας παρενέβη τον Νόμο και αποφάσισε να σκορπίσει τον θάνατο σε αθώα -για τις πράξεις και τις παραλείψεις της κοινωνίας μας- ζώα.

Συγκεκριμένα, σκύλος εντοπίστηκε νεκρός από φόλα στο οικόπεδο στην οδό Χατζησαράντου και Ζέγγελη, κοντά στο 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου.

Παρά την αυστηρή νομοθεσία, που προβλέπει αυστηρότατες ποινές σε εκείνους που σκοτώνουν ζώα με τέτοιον τρόπο, τα κρούσματα στην Τρίπολη είναι συχνά, όπως δυστυχώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η κακοποίηση και θανάτωση ζώου (φόλα κ.ά.) επισύρει πρόστιμο 30.000 ευρώ για κάθε ζώο και κάθε περιστατικό.

Τις φωτογραφίες μάς έστειλε η αναγνώστριά μας Ε.Α., την οποία ευχαριστούμε.

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα στον Δήμο Τρίπολης συνεχώς διογκώνεται. Η δημοτική αρχή κωφεύει στα συνεχή περιστατικά δηλητηρίασης ζώων, αλλά και στις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Οι ενεργοί πολίτες οφείλουν να διεκδικούν, να προτείνουν, να διαμαρτύρονται, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές. Τα ζώα που πέφτουν θύματα δηλητηρίασης ξεψυχούν με βάναυσο και βασανιστικό τρόπο και οφείλουμε να καταγγέλλουμε ανάλογα περιστατικά που πέφτουν στην αντίληψή μας.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Απαράδεκτη πράξη. Έχουν και τα ζωάκια ψυχή και γεννήθηκαν στην γη, έχουν και αυτά δικαιώματα. Στείρωση στα αδέσποτα από τα κονδύλια που έχουν βγει. Και λιγότερος εγωισμός δεν βλάπτει. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ , ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ). Καταλαβαίνω οτι στην πετρινου υπάρχει θέμα περιμένω λύση.

Η δημοτική αρχή έχει πρώτα να μαντρώσει τα αδέσποτα της παράταξής της, δεν προλαβαίνει για τα κανονικά αδέσποτα

προχθές τα παιδιάστη γειτονιά μου βρήκαν για δευτερη φορά 6 γατάκια πεταμένα στα σκουπίδια. Ευτυχώς γιια τα 5 βρέθηκε ζεστό σπιτικό χάρις στις προσπάθειες μιας δασκάλας, από ότι έμαθα. μένει άλλο ένα ακόμη που αναζητά στέγη. και ρωτάω: τα κονδύλια των 100.000 ευρώ το χρόνο που δίνονται για τα αδέσποτα πού πάνε;;;Τώρα με τις εκδηλώσεις εξαφανίστηκαν τα αδέσποτα από την πλατεία Πετρινού. έπειτα θα τα αμολήσουν πάλι;;;;;;μόνο για τα πανηγύρια είναι όλοι τους!!!!!!

Και γιατί να μην πέθανε από φυσικά αίτια;;; Έκανε κανείς νεκροψία;;; Η σας βολεύει να πετάτε φωτοβολίδες κύριοι σκυλοφιλοι;;; Δεν ξερω αν δινονται 100.000 για τα αδέσποτα, αλλά ξέρω πολλά δεσποτικά που τα μασάνε.

Και που το ξέρει η αναγνώστρια σας Ε.Α. ότι ήταν από φόλα και δεν ήταν από άλλη αιτία; το εξέτασε κτηνίατρος; Να μην ανεβάζετε "ειδήσεις" χωρίς να είναι έγκυρες!! Και πόσο μάλλον και με σκοπό τον σχολιασμό στην τελευταία παράγραφο. Και αν το χτύπησε αυτοκίνητο ή έφαγε κάτι από τα σκουπίδια?

Σιγά μην ασχοληθούν με τα αδέσποτα. Έχουν πιο σοβαρά θάματα να κάνουν στον δήμο, π.χ. πανηγύρια και κλαρίνα.

Μόνο η κ. Γιαννούλη έχει σοβαρή πρόταση για τα αδέσποτα. Έχει προτάσεις και όχι μόνο κριτική. Πάει δυνατά μέχρι τις εκλογές... http://www.arcadiaportal.gr/news/giannoyli-na-dothei-lysi-me-ta-adespota-stin-tripoli-meso-tis-yiothesias

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.