Ακόμα ένα τροχαίο στη Γρηγορίου Ε στην Τρίπολη

Ακόμα ένα τροχαίο στη Γρηγορίου Ε στην Τρίπολη

Ιούνιος 25, 2019 - 19:14
4 σχόλια

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου στην οδό Γρηγορίου Ε' στην Τρίπολη λίγο μετά τις 17:00. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα και δεν υπήρξε τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο σημείο, είναι «αγαπημένο» των τροχαίων ατυχημάτων καθώς συνήθως οι οδηγοί τείνουν να παραβιάζουν το STOP στην οδό Κύπρου με αποτέλεσμα τη σύγκρουση με διερχόμενα οχήματα στην οδό Γρηγορίου Ε'.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Οι συμπολίτες μας ξεχνούν ότι βγαίνοντας από την πλατεία Κολοκοτρώνη ΔΕΝ έχουν προτεραιότητα στη διασταύρωση με την Βάρβογλη και γκαζωμένοι πέφτουν πάνω στους "στοπαρισμένους" της Κύπρου.

Ένας άλλος λόγος είναι και τα καφε που βρίσκετε εκεί κοντά, όταν παρκάρουν αμάξια αριστερά δεξιά και περιορίζουν την ορατότητα και εμποδίζουν και την ομαλή κυκλοφορία , πως να μην γίνονται ατυχήματα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.